Prémium

Új utak nyílnak a vállalkozásoknak (x)

Portfolio
Kutatás, fejlesztés, innováció - ezeket a kulcsterületeket helyezi fókuszba a Magyar Fejlesztési Bank uniós finanszírozású, a vállalkozók számára életre hívott hitelprogramja.
Régóta fennálló gazdasági probléma a magyar vállalkozások esetében, hogy pénzügyi lehetőségeik miatt nem tudnak kutatásra, fejlesztésre és innovációra költeni, holott ez elengedhetetlen lenne a fejlődésükhöz.

Az ilyen jellegű beruházásokkal növekedne a termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés, ez pedig új és jelentős szellemi értékeket, piaci termékeket, szolgáltatásokat, technológiákat, esetenként prototípusokat eredményezne.

Erre a komplex problémára nyújt megoldást a Magyar Fejlesztési Bank K+F+I hitelprogramja.Az Európai Uniós forrású, kifejezetten vállalkozóknak szóló hitelprogram elsődleges célja, hogy segítse azokat a magyar cégeket, amelyek piacképes ötleteket, előremutató termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenének, ugyanakkor nem, vagy csak szűkösen rendelkeznek pénzügyi forrásokkal.

A hitel új utakat nyit számukra - ezek a vállalkozások ipari kutatásokat, kísérleti fejlesztéseket végezhetnek, beruházhatnak ötleteik innovatív kivitelezésébe és azokat piacra is vihetik, ezáltal is növelve beruházásaik és vállalkozásuk értékét és gazdasági versenyképességét.

A hitelprogram magyar mikro-, kis-, közép-, és nagyvállalatok számára elérhető, mindössze 10% önerővel, 0%-os éves kamattal. A további részletekről a www.mfb.hu oldalon, illetve a 642 MFB Pont bármelyikén tájékozódhat.


Új utak nyílnak a vállalkozásoknak





(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2