Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója
Bank

Közeleg a magyar pénzügyi szektor szereplőinek nagy találkozója

Portfolio
A teljes magyar pénzügyi szektor és a vállalati pénzügyesek nagy találkozójára fog sor kerülni szeptember 17-én Budapesten. A Portfolio Future of Finance 2024 konferenciáján bankok, vagyonkezelők, biztosítók és a pénzügyi szektor beszállítói fogják megvitatni a közeli és a távoli jövő pénzügyeit, kiegészülve a vállalati pénzügyesekkel, akik közül a legjobb a CFO of the year díjat veheti át. Nem érdemes lemaradni a szakmai rendezvényről!

Nagy nevek – neked is ott a helyed!

A konferencián olyan elismert szakemberek fognak előadni, mint

  • Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter,
  • Rab Árpád trendkutató,
  • Szabados Levente AI-szakértő,
  • Banai Ádám, az MNB ügyvezető igazgatója,
  • Gauder Milán payment guru,
  • bankok, biztosítók, alapkezelők és privátbankok első emberei

és még sokan mások a pénzügyi szektor legnevesebb szakértői közül. A programterv itt olvasható az elsőként visszaigazolt nevekkel.

Közeleg a pénzügyi konferencia, amelyen feltárul a pénzügyek jövője!

Témák – minden, ami a jövő pénzügye

Sokáig a távoli jövő homályába veszett, aztán egyszer csak az életünkbe is berobbant a mesterséges intelligencia, amely képessé vált, hogy a technológián túl az üzletet is radikálisan megváltoztassa. Mégis hová fog elrepíteni minket, mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak? Future of Finance 2024 konferenciánkon ezen a mindent felforgató trenden túl a „hagyományos pénzügyek” aktualitásaival és rövid távú jövőjével is élénken foglalkozunk majd.

Szó lesz a hitel és nem hitel típusú cégfinanszírozás előretöréséről, a lakossági hitelezés átalakulásáról és a legújabb nemzetközi payment trendek esélyeiről is. Az előző évekhez hasonlóan a CFO of the year díjat is ezen a konferencián adjuk át, elismerve a pénzügyi vezetők szerepét anyagi jövőnk formálásában.

Befektetési oldalon nagyot ugrott az utóbbi időben vagyonos ügyfelek számára kezelt állomány, elsősorban a kedvező tőkepiaci környezetnek köszönhetően. De mi lesz, ha kipukkan a piaci lufi, honnan tudnak friss pénzeket bevonzani a hazai szolgáltatók, ha láthatóan az ügyfélbázis már nem növekszik érdemben?

Mindeközben 2025-ben jönnek az eddiginél is nagyobb kamatkifizetések a lakossági állampapíroknál, csak a prémium állampapír után mintegy 1300 milliárd forintot fizet ki az állam. Be tudják-e csábítani magukhoz a hazai alapkezelők és brókercégek az állampapírokból felszabaduló pénzeket? Mi lesz a befektetési slágertermék 2025-ben és utána, ha a PMÁP kamata 5% alá esik? A Future of Finance 2024 konferencián ezzel is foglalkozni fogunk.

future

Díjátadó a legjobb pénzügyesnek

Hamarosan kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi-gazdasági vezetője Magyarországon. A CFO of the year 2024 díjra szeptember 9-éig lehet pályázni, és a Portfolio szeptember 17-ei Future of Finance 2024 konferenciáján adjuk át az elismerést. Az érdeklődéseket a cfooftheyear@portfolio.hu címen fogadjuk, a pályázati anyagot kérésre elküldjük, és kitöltve ugyanerre az e-mail címre várjuk vissza 2024. szeptember 9-e, hétfő éjfélig. További részletek:

Címlapkép forrása: Portfolio

Kiszámoló

Új vállalkozói számla: Binx

A Számlázz.hu csapata egy új pénzügyi szolgáltatást indított vállalkozásoknak. Online nyithatsz vállalkozói bankszámlát, indulásnak szinte költségmentesen, egyedül a Binxen kívüli utal

RSM Blog

VIDA - egyelőre nincs megállapodás

A ViDA csomag (VAT in the Digital Age, azaz Áfa a Digitális Korban) tárgyalásának legfrissebb fejleménye, hogy az ECOFIN 2024. június 21-i ülésén Észtország nem értett egyet a Digitális Kor H

Holdblog

Hová tegyük a pénzt a szocho elől?

Tartós marad az átmenetiként bevezetett 13 százalékos szocho a kamatjövedelmekre. Persze mint minden alól, ez alól is létezik kivétel, erről kérdezték a HOLD szakemberét. A... The post Hová

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lehangoló adatok jöttek, gyorsulva terjed a rendkívül fertőző betegség Magyarországon

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
CIB 18