Bejött az ügyfeleknek a Gránit Bank 30 perces online babaváró hiteligénylési folyamata (x)
Prémium

Bejött az ügyfeleknek a Gránit Bank 30 perces online babaváró hiteligénylési folyamata (x)

PR cikk
A kihelyezett Babaváró hitelek összege ötször akkora mértékben nőtt a Gránit Banknál, mint a piaci állomány. A piaci térnyerésben jelentős szerepe van annak, hogy a Gránit Bank az év végi csúcs előtt élesítette a továbbfejlesztett, end-to-end digitális babaváró hiteligénylési folyamatát. A népszerű hitelt így még élményszerűbben és gördülékenyebben, akár 30 perc alatt lehet igényelni, amivel idén az ügyfelek több mint 92%-a élt.

A 2024 elejétől megváltozó hiteligénylési feltételek 2023 végén jelentősen megnövelték a keresletet a Babaváró kölcsön iránt, amivel párhuzamosan megnőtt az érdeklődés a Gránit Bank által tavaly novemberben élesített, egyszerűbbé és gyorsabbá váló, teljesen digitális igénylési folyamat és szerződéskötés iránt. A kényelmes kölcsönigénylés is közrejátszott abban, hogy a Gránit Bank babaváró hitelállománya tavaly novemberről decemberre 8,4%-kal nőtt, szemben a piac 1,4%-os bővülésével.

Idén – erősödő verseny közepett - folytatódott a Bank piaci részesedésének növekedése, annak ellenére, hogy jelentősen szűkült a hitelt igénybe vevők köre. A Gránit Bank babaváró hitelállománya továbbra is jóval nagyobb ütemben nő, mint a teljes piacé. 2023 novembere és 2024 áprilisa között a piaci állomány mindössze 3%-kal nőtt, miközben ugyanezen időszak alatt 15%-kal bővült a Gránit Bank babaváró hitelállománya.

A Babaváró kölcsön igénylése és a szerződéskötés a Gránit Banknál - a piacon egyedülálló módon - már három éve 100%-ban online - számítógépen vagy akár mobiltelefonon is elvégezhető. A bank a hitel digitális felvételét 2023 végén még élményszerűbbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tette.

A szükséges dokumentumok és igazolványok előkészítése és videós nyilatkozattétel esetén akár 30 perc alatt igényelni lehet a hitelt mobilból indítva is.

A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósítja a hitelösszeget a Bank. A magas UX élményt adó hiteligénylési folyamat lett az év könnyű és kényelmes bankolási élménye a Mastercard Év Bankja 2023 versenyén.

„A Babaváró hitelt a Gránit Bankot választó ügyfelek 3 éve otthonuk kényelméből igényelhetik, egyszer sem kell bankfiókba menniük” – emelte ki Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője. „Tavaly ezt a folyamatot tovább gyorsítottuk, a benyújtandó dokumentumok körét személyre szabtuk, a hiteligénylő nyomtatvány kitöltését pedig automatizáltuk, míg a KHR nyilatkozat aláírása szelfi videóval történik” – tette hozzá a banki vezető.

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a Gránit VideóBankon keresztül, a személyes támogatás biztosítására.

A Babaváró kölcsönt bárki igényelheti, aki megfelel a jogszabályi feltételeknek, olyanok is, akik még nem ügyfelei a Gránit Banknak.

Sikeres folyósítás esetén 180 ezer forint egyszeri ajándék jóváírás érkezik a Banknál vezetett folyószámlára, új ügyfélként pedig a férj és a feleség is kaphat további 40-40 ezer forintot a számlanyitásért cserébe, így összességében 260 ezer forintjóváírás is elérhető.

Részletek: https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/babavaro/

(x)

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2