Prémium

John McKie a CA Immo új magyarországi ügyvezetője (x)

PR cikk
John McKie 2021. június 1-jén csatlakozik a helyi csapathoz és tölti be a magyarországi ügyvezetői posztot. John felel a későbbiekben az ország üzleti tevékenységéért, ideértve a vagyonkezelést, a bérbeadást, a marketinget és a bérlői kapcsolattartást is.
JMCK_headshot
John McKie

Matthew Lunt, az AT & CEE vagyonkezelésért felelős vezetője elmondta: „Meggyőződésünk, hogy John képes lesz pozitívan hozzájárulni széleskörű ingatlanszakértelmével, különösen a budapesti piacunk változó igényeinek és körülményeinek fényében.”

John McKie hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a helyi CA Immo-hoz, és várom, hogy hozzájáruljak a vállalat folyamatos sikeréhez. Együtt fogunk dolgozni a budapesti portfólió pozicionálásán, hogy biztosítsuk hosszú távú versenyképességünket a jelenlegi dinamikus piaci környezetben.”

John McKie tapasztalt ingatlanszakértő, aki elsősorban nemzetközi ingatlancégeknél dolgozott, különös tekintettel a kiskereskedelmi szektorra; utoljára az INGKA Központnál (IKEA) foglalkozott egész Európát átívelő projektekkel. Budapestre először 2002-ben jött, azóta mindig szoros kapcsolatot ápol a várossal.

A CA Immo-ról

A CA Immo-t 1987-ben alapították és 1988 óta jegyzik a Bécsi Tőzsdén. A vállalat kereskedelmi ingatlanokba, leginkább irodákba fektet be Ausztriában, Németországban és Kelet-Közép-Európában. A CA Immo ingatlanvagyona 2021 elején meghaladta az 5,6 milliárd eurót. A Csoport magyarországi ingatlanjai között megtalálható a Bartók Ház, a Capital Square, a City Gate, az IP West, az R70 Office Complex, a Víziváros Office Center, a Canada Square, a Millenium Towers.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2