Prémium

FLOW vagy FOLLOW - Neked merre van előre? (x)

Portfolio
Szombaton, szeptember 30-án az Akvárium Klubban várja látogatóit az immáron egy évtizedes múltra visszatekintő Fenntarthatósági Nap a Magyar Telekom szervezésében. Kiváló elméket megszólaltató szekcióbeszélgetések, interaktív kiállítók, számtalan megismerésre és tapasztalásra váró innováció, és az Irie Maffiával egy pörgős afterparty szerepel a programban.
Az idei fesztiválkonferencia központi témája a FLOW. A flow-élmény az elme működésének olyan állapota, amelynek során az ember örömmel töltődik fel, kiteljesedett élményként éli meg, amit éppen csinál. A rendezvény 12.00 órakor egy inspirációs beszélgetéssel indul D. Tóth Kriszta vezetésével, a Hello WMN! szervezésében a FLOW szerepéről a kreatív folyamatokban, a személyes és szakmai inspirációban. Ezt követően három szekcióbeszélgetésben - a fenntarthatóság pillérei mentén - szakértők járják körül a környezetben végbemenő áramlásokat, a társadalmunkra ható és azt meghatározó folyamatokat, a gazdaságot szervező pénzáramlást, míg a plusz 1 szekcióban az egyén kerül a középpontba, és a testi-lelki folyamatok tükrében vizsgálják majd a FLOW-t.

A beszélgetések résztvevőit a szervezők immáron egy évtizede olyan meghívottakból állítják össze, akik területük kiválóságai, ugyanakkor így, ebben a formában még nem beszélgettek egymással. Vajon mi lesz a véleménye az alkotói szárnyalásról Pásztor Annának, az Anna and the Barbies énekesének, és Litkai Gergely humoristának? És hogyan éli meg a FLOW-t Al Ghaoui Hesna haditudósító? Mi történik a társadalomban, amikor az információáramlást a pletyka uralja és mi akkor, amikor adatelemző újságírók derítenek fényt folyamatokra? Vajon hová áramlik a pénz, a tőke és hol várják hiába? Egyáltalán, milyen áramlások zajlanak, testben, lélekben és egy bolygó ökoszisztémájában, amelyek alapvetően irányítják mindennapi életünket? Ilyen és ehhez hasonló kérdések szövik majd a beszélgetések fonalát többek között Küllői Péter, a Mosoly Alapítvány alapítója, France Mutombo, az Afrikáért Alapítvány vezetője, Tari Annamária klinikai szakpszichológus, valamint Dr. Zacher Gábor toxikológus részvételével.

FLOW vagy FOLLOW - Neked merre van előre?
A szünetekben közel 50 szervezet mutatja be tevékenységét az érdeklődnek. Innovatív, trendi megoldások, csúcskategóriás elektromos és hibrid autók, megújuló energiát felhasználó rendszerek és sok más érdekesség várja a látogatókat. Az érdeklődők megtalálják a kiállítók sorában többek között az Autistic Art Alapítvány, a Felelős Gasztrohős, a Kitchen Budapest, a Lexus Buda, a Share - A jótékony Ser, a Suhanj! Alapívtány, illetve a Wind the Way munkatársait, akik interaktív programokkal és sok érdekességgel várnak mindenkit.

A fesztiválkonferencia szünetében Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója adja át a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Médiaklub által meghirdetett Fenntarthatósági Sajtódíj pályázat díjait, valamint közös tortázással ünnepeljük a Fenntarthatósági Nap 10. születésnapját.

Az este folyamán a zsűritagok részvétele mellett kerül sor az idei konferenciatéma kapcsán meghirdetett kreatív pályázat eredményhirdetésére, és az értékes díjak átadására. A beérkezett pályaműveket a helyszínen az egész napos program során lehet megtekinteni. A 10., jubileumi Fenntarthatósági Napot az Irie Maffia koncertje és egy pörgős afterparty zárja.
A rendezvény látogatói a hello holnap! mobilapplikáción keresztül 10 pontot gyűjthetnek a részvétellel, amit a Telekom 1 pont = 100 Ft arányban átvált, így 1000 Ft-tal támogathatják az alkalmazásban szereplő 9 nonprofit szervezet valamelyikét.

A 10. Fenntarthatósági Nap részletes programja.
Az esemény Facebook oldala.
FN10 beharangozó videó.

(x)
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2