Prémium

SaxoTraderGO - a Saxo Bank új kereskedési platformja (x)

Portfolio
Az online kereskedési és befektetési specialista Saxo Bank globálisan is elérhetővé tette új, intuitív multi-asset kereskedési platformját, miután a platform a hónap elején már sikerrel debütált a bank francia ügyfelei körében.


Advertisement


Egyre meghatározóbb igény a mobilitás

A SaxoTraderGO platform - amelyet a bank az alapoktól épített fel - elsődleges célja a használhatóság, illetve a zökkenőmentes átmenet a webes felületet használó asztali gépek és az Android illetve iOS operációs rendszert futtató eszközök között. A SaxoTraderGO fejlesztését megelőzően világszerte közel 3.000 Saxo ügyfél körében készült felmérés, amely azt mutatta, hogy az ügyfelek számára kulcsfontosságú szempont a platform teljesítőképességének és funkcionalitásának megőrzése a különböző operációs rendszert futtató eszközök közötti váltás esetén is. Ez egyértelmű jele annak, hogy a retail kereskedők szokásai megváltoztak - a mai kereskedők már nem csupán a kereskedés lehetősége miatt döntenek egy adott platform mellett, hanem abból a szempontból is, hogy melyik platformmal érnek el nagyobb teljesítményt. A felmérés arra is rámutatott, hogy az ügyfelek számára a kereskedési teljesítmény szempontjából a végrehajtás sebessége és minősége a legfontosabb tényezők, s ezeket követi a kereskedési instrumentumok elérhetősége.



SaxoTraderGO - a Saxo Bank új kereskedési platformja
"Jelenleg a retail ügyfelektől származó bevételek 20 százaléka mobil eszközökön keresztül generálódik, a kereskedési ügyletek és a megbízások 75 százaléka esetében pedig az ügyfelek többféle eszközt is használnak. A SaxoTraderGO segítségével olyan platformot kínálunk ügyfeleinknek, amely ugyanolyan teljesítményt nyújt asztali gépeken, tableteken és mobiltelefonokon - a beállítások és képernyőmentések minden eszközön ugyanúgy fognak megjelenni. A retail befektetők ma már a tartózkodási helyüktől és az éppen használt eszköztől függetlenül szeretnék megragadni a legjobb kereskedési lehetőségeket és elérni a legjobb eredményeket" - mondta Christian Lund Hammer, a platformokért felelős terület vezetője.

Modern technológia, igény szerinti fejleszthetőség

Annak érdekében, hogy a felhasználó minden környezetben és minden eszközön ugyanazt az élményt kapja, a SaxoTraderGO fejlesztése HTML5-ben történt. A rendszer nyílt architektúrájú felhasználói program interface-t (API) használ. A Saxo API segítségével gyorsabbá válik a rendszer igény szerinti fejlesztése, illetve a felhasználók minden eszközön és minden környezetben ugyanazt a szolgáltatást kapják tartalom, kereskedési felület és számlaszolgáltatások terén. Összességében a platform körülbelül 150 végponti szolgáltatással rendelkezik a számlák, az egyenlegek, az egyes eszközökben kialakított pozíciók, illetve az egyes tőzsdék tekintetében. A felhasználók a platformon keresztül tudják visszanézni számlájuk történetét, kezelhetik adat-előfizetéseiket, illetve olvashatják az árakkal kapcsolatos értesítéseket is. A Saxo Bank tervei szerint év vége felé az API más pénzügyi intézmények és külsős fejlesztők számára is elérhetővé válik.

SaxoTraderGO - a Saxo Bank új kereskedési platformja
"A felmérések eredménye egyértelműen azt mutatja, hogy egy dologra kell koncentrálnunk: a platformunkra. Ügyfeleink a gyorsabb, jobb és könnyebben használható platformot ugyanolyan fontosra értékelik, mint magát a tartalmat vagy az elemzéseket. A modern technológia alkalmazása a kulcs a sikerhez, ezért biztos vagyok abban, hogy a SaxoTraderGO egy olyan platform lesz, amelyet az ügyfelek kedvelnek és elismernek." - nyilatkozta Christian Lund Hammer.

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2