Prémium

Vagyonkezelés másképp: eredményességi alapon (x)

Aviva Életbiztosító Részvénytársaság

Portfolio


' title='
Az Aviva Életbiztosító Részvénytársaság a londoni székhelyű, több mint 300 éves múltra visszatekintő Aviva Csoport tagvállalata, amely a világ ötödik legnagyobb életbiztosítója és a tíz legnagyobb vagyonkezelő egyike Európában.

A hosszú távú megtakarítások egyik kedvelt eszköze a befektetéshez kötött életbiztosítás, amelynél az ügyfelek maguk határozzák meg befektetési stratégiájukat. A hosszú távon elért befektetési eredmény az ügyfél egyéni választásától és a biztosító vagyonkezelési tevékenységének sikerességétől is függ.

Kiemelkedő vagyonkezelői gyakorlat

Az Aviva Életbiztosító Rt. a piaci trendek előtt járva teljesítményalapú vagyonkezelési gyakorlatot folytat, és a magyar életbiztosítási piacon elsőként teszi lehetővé ügyfelei számára, hogy egzotikus, kiemelkedő hozamokkal kecsegtető részvényportfóliókat válasszanak életbiztosításukhoz.

Az Aviva vagyonkezelő partnereit eredményességi alapon választja ki, és nem kizárólag a tulajdonosi körbe tartozó vagyonkezelőt bízza meg az ügyfelek megtakarításainak kezelésével. A versenyeztetett vagyonkezeléssel ügyfeleinek kockázatcsökkentő, világszínvonalú alapkezelői tevékenységet kíván biztosítani.

Az Aviva partnerei sorában megtalálhatók az ABN AMRO és KBC Asset Management, az Aviva Funds, valamint a Concorde és a K&H Értékpapír Befektetési Alapkezelő Részvénytársaság.

Exkluzív befektetési portfóliók egyéni befektetési stratégiával

Az Aviva idén vezette be kínálatába a hazai életbiztosítási piacon egyedülálló kínai és indiai részvényportfóliókat.

Az elsősorban Kína robbanásszerű fejlődéséből profitáló Shanghai Express Részvényportfólió, a tőzsdén jegyzett kínai, hongkongi és tajvani társaságok részvényeit vásárolja. Kína gazdasága jelenleg a 4. legnagyobb a világon; melyet dinamikus, egyre nagyobb volumenű gazdasági növekedés jellemez.

A Maharadzsa Indiai Részvényportfólió India dinamikus fejlődésére épít, és a legerősebb indiai társaságok részvényeibe fektet, melyek elsősorban a pénzügyi élet, az információtechnológia és a főbb fogyasztási cikkek piacáról kerülnek ki. A legtöbb indiai és külföldi szakértő szerint az ország az elkövetkezendő évtizedben éves szinten 7 százalékos GDP növekedést érhet el. India feltörekvő piac, mely Kína után Földünk második legnagyobb népességű országa.

Az Aviva egzotikus portfólióinak célja, hogy a kelet-ázsiai régió erőteljes gazdasági növekedéséből eredő lehetőségek kihasználásával maximalizálják az Aviva ügyfeleinek hozamát.

Akár a teljes biztonságra törekszik, akár a kockázatos, de magasabb hozamokkal kecsegtető befektetéseket kedveli, az Aviva nyolc különböző befektetési portfóliói között biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő megoldást, és diverzifikált portfóliót alakíthat ki.

Az amerikai Standard and Poor’s hitelminősítő besorolása szerint az Aviva Csoport AA/AA* kategóriás, amely kifejezi a pénzintézet tőkeerős státuszát és pozitív növekedési lehetőségeit.
* A második legjobb hitelminősítési kategória a Standard and Poor’s besorolása szerint.

További információért kérjük, látogasson el az Aviva honlapjára: www.aviva.co.hu, vegye fel a kapcsolatot személyes tanácsadóinkkal, vagy írjon az info@aviva.co.hu e-mail címre.

(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123