Prémium

Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád (x) (x)

Portfolio


' title='
A HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsaládot kis létszámú, körülbelül 10 fős, menedzselt informatikai környezetben dolgozó munkacsoportoknak tervezték, amelyeknek a fekete HP LaserJet nyomtatók gyorsaságára és megbízhatóságára van szükségük, de ezenkívül időnként színes nyomtatási igényük is van a hatásosabb üzleti dokumentumok elkészítéséhez. Alacsony működési zajszintjével és kis helyigényével a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád tagjai könnyen elhelyezhetők minden íróasztalon és egyszerűen integrálhatók a forgalmas irodai környezetekbe. Nagy nyomtatási sebességével, színes nyomtatási képességével és egyszerű menedzselhetőségével a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád túlszárnyalja a HP LaserJet nyomtatókkal szemben támasztott üzleti elvárásokat.
A nyomtatócsalád kiváló nyomatminőséget és gyorsaságot kínál, a fekete-fehér nyomtatás maximális sebessége percenként 29 oldal, a színes nyomtatásé pedig 15 oldal. Az opcionális 500 lapos adagoló (a HP Color LaserJet 3000dtn esetén alaptartozék) nagy kapacitásával növeli a felhasználóknak nyújtott hatékonyságot és egyszerű kezelhetőséget. A nyomtató automatikusan érzékeli a nyomathordozó típusát és a működési környezetet. Jellemzői közé tartozik a grafikus megjelenítővel rendelkező magyar nyelvű kezelőpanel, amely egyszerűvé teszi a hatékony nyomtatást és megkönnyíti a nyomtató kezelését. Amikor színes nyomtatásra van szükség, a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád a HP Color LaserJet nyomtatókazettát használja az új HP ColorSphere tonerrel, amellyel a korábbi HP tonerekhez képest szélesebb színtartomány reprodukálható. A Color Access Controls rendszerrel szabályozható a színes nyomtatáshoz való hozzáférés és a használat.
A legfontosabb jellemzők röviden:
  • Tulajdonságai többségében a fekete-fehér HP LaserJet 2400-as sorozattal egyezik meg, beleértve ebbe a fekete lapköltséget is. (A Q6511A tonerrel összehasonlítva.) A két nyomtatócsalád közötti árkülönbség jórészt csak a HP Color LaserJet 3000-es sorozathoz a dobozban adott színes tonerkazetták árával egyezik meg. Így ez az első olyan színes lézernyomtató a HP-tól, amellyel a fekete nyomtatás minden szempontból kompromisszummentes a hasonló kategóriájú fekete lézernyomtatókhoz képest.
  • Nagy sebességű nyomtatás, percenként 29 fekete-fehér, és 15 színes oldal.
  • A HP Instant-on technológiája a fekete lézernyomtatóknál megszokott mértékűre csökkenti a nyomtató bemelegedési idejét, időt és pénzt takarít meg.
  • Felhasználóbarát, magyar nyelvű, háttér-világításos LCD kezelőpanel teszi egyszerűvé a használatát.
  • A beépített webkiszolgálón keresztül, vagy az új HP Web Jetadmin 8.0-val akár felhasználónként is követhető a készülék használata, ami segítséget a nyomtatási költségek cégen belüli leosztásában.
  • A beépített HP webkiszolgáló lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek távolról telepítsék, konfigurálják és felügyeljék az egyes nyomtatókat.
  • A Color Access Controls rendszerrel korlátozható a színes nyomtatáshoz való hozzáférés felhasználók és alkalmazások szerint. Így elkerülhetők a jogosulatlan színes nyomtatások költségei.

  • A HP által kifejlesztett új technológiákat összefogó HP Imageret 2400 révén professzionális, kiváló minőségű színes dokumentumok nyomtathatók.
  • A továbbfejlesztett, kémiailag növesztett, gömb alakú HP ColorSphere Toner-nek köszönhetően fényes felületű és kiváló színvisszaadású dokumentumokat nyomtat.
  • A HP Smart Printing technológia a nyomtató és a HP nyomtatási kellékanyagainak az együttműködésével olyan automatikus szabályozást biztosít, amely megbízhatóan és egyenletesen az optimális nyomtatási minőséget garantálja.

A HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsaláddal a felhasználók az olcsó színes nyomtatás lehetőségéhez jutnak hozzá, amellyel növelhetik az üzleti dokumentumaik hatásosságát, miközben alacsonyan tarthatják a gyors és egyszerűen használható fekete-fehér nyomtatás költségét. A HP első ízben ajánl olyan HP Color LaserJet nyomtatókat, amelyeknek a működési költsége feketében azonos szintű a hasonló kategóriájú fekete-fehér HP LaserJet nyomtatókéval. Ez sok felhasználót bátorít majd a színes nyomtatás alkalmazására, hogy a korábbi fekete-fehér nyomtatóit a HP Color LaserJet 3000-re cserélje le.

Milyen kellékanyagokat kínál a HP az új nyomtatócsaládhoz?
A HP Color LaserJet nyomtatókellékek és a nyomtatók a HP Smart Printing Technology rendszerben szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy egyenletes és kiváló minőségű eredményt nyújtsanak a különböző nyomtatási igényekre. A HP az alábbi nyomtatókazetták használatát ajánlja:
  • HP Color LaserJet Q7560A fekete nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, max. 6500 oldal nyomtatásához
  • HP Color LaserJet Q7561A ciánkék nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, max. 3500 oldal nyomtatásához
  • HP Color LaserJet Q7562A sárga nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, max. 3500 oldal nyomtatásához
  • HP Color LaserJet Q7563A bíbor nyomtatókazetta ColorSphere tonerrel, max. 3500 oldal nyomtatásához

A HP új kellékanyagát, az új ColorSphere tonert azoknak a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak tervezték, amelyek maguk akarják előállítani kiváló minőségű színes marketing anyagaikat. Az új toner a fényes felületű papírokon a korábbi színes HP tonereknél sokkal fényesebb nyomatot, ragyogóbb és élénkebb színeket biztosít, minden nyomtatásnál. A toner szemcséinek a mérete és az alakja különösen egyenletes, ez az oldalon olyan precíz elhelyezésüket teszi lehetővé, amely a korábbinál árnyalatgazdagabb és szélesebb színtartomány előállítását teszi lehetővé. A HP ColorSphere tonerszemcsék viaszmagjának a méretét az Instant-on beégető technológiának megfelelően optimalizálták, így a legjobb eredmény mellett gyorsabb képalkotást eredményez.
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123