Prémium

A Deloitte a tehetségért (x)

Jelentkezz Te is a Deloitte Ösztöndíj Programra!

Portfolio


' title='
A Deloitte Touche Tohmatsu olyan tagcégek szervezete, amelyek mindegyike a kitűnőségre törekszik a szakmai szolgáltatások és tanácsadás területén. Globális stratégiánk iránymutatása alapján a helyi elvárásokhoz igazodva szolgáljuk ügyfeleinket közel 150 országban. Tagvállalataink, 120.000 munkatárs szellemi tőkéjére támaszkodva - beleértve a több mint 250 magyarországi szakembert - négy szakmai területen, a könyvvizsgálat, az adó-, a vezetési- és a pénzügyi tanácsadás területén nyújtanak szolgáltatásokat.

A Deloitte számára a siker elengedhetetlen tényezője a jól képzett, tehetséges és szakmailag rátermett munkavállaló. Munkatársaink olyan felsőfokú pénzügyi és számviteli diplomával és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkező közgazdászok és jogászok, akik szeretnek csapatban dolgozni és proaktívak.

A Deloitte mindent elkövet, hogy a diákság megismerje a cégünket, az általa nyújtott lehetőségeket. Programjaink során igyekszünk minél több hasznos általános ismeretet is adni számukra. Segítünk abban, hogy megismerjék képességeiket, és azokat megfelelően tudják alkalmazni az álláskeresés során. Például bemutatjuk milyen a tartalmilag és formailag helyes önéletrajz és motivációs levél. A felsőoktatási intézményekben tartott próbainterjú kiváló alkalom arra, hogy egy beszélgetést követően egyénre szabott karriertanáccsal lássuk el a diákokat.

A Deloitte a tavalyi év során vezette be a Deloitte Ösztöndíj Programot, amelynek keretén belül a kiemelkedően jól teljesítő utolsó éves közgazdász diákoknak biztosít ösztöndíjat, illetve több szakmai programon való részvételt az utolsó két tanulmányi félévük során. Ezalatt az egy év alatt a végzős diákoknak módjuk van szakmai tudást és gyakorlati tapasztalatot szerezni - amit akár a szakdolgozatukhoz is felhasználhatnak -, megismerni a Deloitte munkatársait, és azzal a tudattal kezdhetik meg utolsó egyetemi, főiskolai évüket, hogy biztos állást kapnak a diploma megszerzése után.

A Deloitte-nál már a kezdő pozícióban magas bérezésre és kiemelkedő béren kívüli juttatásokra (cafeteria rendszer, ezen felül pályakezdési támogatás, sportolási lehetőség, stb.) számíthatnak a frissen végzett diákok. A kimagasló teljesítményt méltányoljuk jutalmak és különböző, az egyéni és csoportos eredményeket elismerő speciális prémiumok útján.

A Deloitte több alkalmat biztosít a személyes találkozásra. A korábban említett alkalmakon túl az egyik ilyen rendezvény a "Nyílt Nap", ahol a Deloitte irodában fogadjuk a diákokat. A program tartalmaz egy cégprezentációval összekötött csapatjátékot. Ezt követően vendégül látjuk látogatóinkat egy kötetlen beszélgetésre a Deloitte különböző osztályainak munkatársaival.
Másik lehetőség a személyes megismerkedésre különböző budapesti és vidéki egyetemeken tartott általános cégprezentációink és szakmai előadásaink, illetve az állásbörzék.
Toborzó programjainkról bővebben a www.deloitte.com/Hungary weboldalunkon tájékozódhatnak.

A Deloitte-nál többlépcsős kiválasztási folyamat van, amely magában foglal interjúkat, különböző tesztek kitöltését valamint - a megcélzott területtől függően - "kiválasztási központ"-on való részvételt.

Magyarországon cégünket úgy tartják számon, mint az egyik legjobb szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtó, ugyanakkor támogató és barátságos környezetet jelentő munkahelyet. Rendszeres visszajelzést kapnak a kollégák teljesítményükről, kiemelve erősségeiket és azon területeket, ahol még fejlődniük kell. A legkimagaslóbb teljesítményt felmutató munkatársaknak lehetőséget adunk, hogy az általa választott országban éljen és dolgozzon a Deloitte Globális Fejlesztési Programja keretében.

Az érdeklődők a jelentkezésüket eljuttathatják a http://careers.deloitte.com website-on keresztül, ahol megtalálják aktuális állásajánlatainkat. Itt on-line leadhatják jelentkezésüket a kívánt pozícióra. Adataikat frissíteni tudják, illetve az érdeklődésüknek megfelelő álláshirdetésekről folyamatos tájékoztatást kapnak. Jelentkezni lehet továbbá e-mail címünkön: cehujobs@deloittece.com.

Sem a svájci Verein-ként működő Deloitte Touche Tohmatsu, sem egyes tagvállalatai nem tartoznak felelősséggel egymás tetteiért vagy mulasztásaiért. Minden egyes tagvállalat, leányvállalat különálló, független jogi személy, amely "Deloitte", "Deloitte & Touche", "Deloitte Touche Tohmatsu", esetleg más hasonló név alatt működik. Az itt ismertetett szolgáltatásokat a tagvállalatok nyújtják, nem pedig a Deloitte Touche Tohmatsu Verein.

(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123