Prémium

A Patikapénztár novemberi 3,2%-os ajándék-akciója (x)

Portfolio


' title='
A Patikapénztár novemberi 3,2%-os ajándék-akciójával a tagok legalább 20-22 millió forint költséget spórolnak.
Mint ismeretes, a patikakártyát jelen sorok írásakor 65 ezer ember(akik mögött 1 118 munkáltató áll) 2 072 szolgáltatónál használja, ezzel a legnagyobb kártya-elfogadóhely hálózattal rendelkező egészségpénztár lett.

A Pénztár vezetőinek tájékoztatása szerint ez a példátlan növekedés és a pénztár hírneve arra kötelezi őket, hogy mindenben a legjobbat nyújtsák, és ennek igazi hasznát tagjai élvezzék, ezért a Patikapénztár hatodik születésnapjának évfordulóján eddig soha nem látott kedvezménnyel lepi meg tagjait.

A Patikapénztár születésnapi meglepetései bővelkedtek eseményekben. Volt év, amikor ingyenesen lehetett társkártyát váltani, olyan is, amikor a megszokottnál kedvezőbb feltételekkel lehetett belépni a pénztárba, de rendeztek börzét szolgáltatóink és munkáltatónk részvételével is.

Idén pedig valami egészen rendkívülit találtak ki. A Patikapénztár gazdálkodása eredményes, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a tagok egyre magasabb összeggel töltik fel patikakártyájukat, így a működésre szánt bevételek is meghaladták várakozásokat.

És merthogy a pénztári eredmény működése a tagokat illeti meg, kitaláltak erre egy, az önkéntes pénztári piacon elsőként alkalmazandó (de mindenki számára követésre ajánlott) módszert: egy meghatározott időszakra a Pénztár drasztikusan csökkenti működési költségét, ami mindenki számára beláthatóan a havi rendszeres fizetésből sokkal magasabb hányad jóváírását jelenti.

A Patikapénztár akciónk lényegeabban áll, hogy a novemberben csatlakozni kívánó tagok részére az 5500 forintot kitevő első havi tagdíjból pénztári működésre mindösszesen 176 forintot (a befizetett összeg 3,2%-át) von le, szemben a "szabvány" esettel, ahol 3 696 forintba (kártyadíj és tagdíj működési alapra eső része) kerül a belépés.

A belépő megtakarítása 3 520Ft(3 696 Ft helyett 176 Ft az összes költség). Ráadásul a patikakártya egyenlege 5 324 Ft, így erre az esetre is igaz a gyógyszerészetben jól ismert szlogen, hogy minden érdeklődő kockázatok és mellékhatások nélkül kipróbálhatja, mit is jelent a Patikapénztár tagjának lenni.

A patikakártyával már rendelkező tagok számára az akció azt jelenti, hogy a kártyán a befizetett összeg 96,8%-a kerül jóváírásra, szemben a 86-92%-os alapesettel, legyen akár munkáltatói hozzájárulás, akár egyéni befizetés, akár az egyre kedveltebb adomány. A Patikapénztár igazgatója, Lukács Marianna tájékoztatása szerint ezzel a lépéssel a pénztár számításai szerint összességében mintegy 20-22 millió forint költséget spórol meg tagjainak oly módon, hogy ezt a pénzt a pénztár nem működésre fordítja, hanem gyarapítja a tagok szolgáltatásokra költhető forintjait.

Ezen felül annak is érdemes elgondolkoznia, aki így az évvége előtt az igénybe vehető adókedvezmények optimalizálásángondolkozik, hiszen a novemberi befizetés után gyorsan megérkezik a visszaigényelt adókedvezmény. Aki pedig eddig csak a nyugdíjpénztári befizetéseire koncentrált, érdemes az egészségpénztár előnyein elgondolkoznia még akkor is, ha jelenleg nincs határozott terve egészségpénztári szolgáltatás igénybe vételére. Érdemes 10% további extra SZJA-kedvezményfejében lekötni a pénzt (a 3,2% vetekszik a nyugdíjpénztári költségekkel is!). Mindenki számára könnyen belátható, hogy ezt a pénzt két év múlva is el lehet költeni akár üdülésre is, nem is beszélve a patikakártya által biztosított szolgáltatói árkedvezmény további előnyéről.

További információ:www.patikapenztar.hu
(X)
Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123