Szeretnéd alakítani a hazai irodapiac jövőjét? (x)
Prémium

Szeretnéd alakítani a hazai irodapiac jövőjét? (x)

Portfolio
Munkaerőbarát iroda? Hatékony home office? Zöld vállalat? Agilis működés? A Big Office Day irodapiaci expo-n 1 napon keresztül minden a legújabb irodafejlesztési trendekről és megoldásokról fog szólni. A kiállítók vállalatok százainak mutathatják be saját terméküket, szolgáltatásukat vagy fejlesztésüket november 20-án a Groupama Arénában.

Amikor ideális irodai környezetről beszélünk, ma már jóval többről van szó, mint a berendezésekről vagy a falak színéről. Az elvárásokat jelentősen átalakítják az olyan trendek, mint a wellbeing, a fenntarthatóság, a digitalizáció vagy az agilis munkakörnyezet.

Égető kérdések minden vállalat számára

Mindez számos kérdést vet fel, amire a hazai vállalatoknak is muszáj reagálniuk, ha szeretnék megtartani vagy növelni a versenyképességüket.

  • Milyen iroda inspirálja a munkavállalókat?
  • Mi fán terem a zöld iroda és az agilis munkakörnyezet?
  • Hogyan mérhető az otthoni munkavégzés hatékonysága?
  • Mely folyamatokat lehet automatizálni?
  • Hogyan költözzön át egy vállalat a felhőbe?

Komoly hátrányba kerülhet az a cég, amelyik nem vesz tudomást a modern irodai terek jelentőségéről, a dolgozói jólétről vagy a különböző hatékonyságnövelő technológiákról.

Big Office Day - Minden a jövő irodájáról

Sokaknak jelent kihívást, hogy megfeleljenek az új elvárásoknak megfelelni. Ennek nem feltétlenül anyagi okai vannak, hiszen az 5%-os gazdasági növekedés időszakát éljük. Sokkal inkább arról van szó, hogy kevés a megbízható információ, és az mind szétszórva érhető el. Eközben egyre több vállalat - kicsik és nagyok egyaránt - ismeri fel, hogy az irodai lét modernizálása stratégiai kérdés, amiben érdemes a téma szakértőire támaszkodni.  

Szükség van egy olyan rendezvényre, amely felvonultat az iroda hatékony működéséhez szükséges minden szolgáltatást, terméket és fejlesztést. Ez az igény hívta életre a Big Office Day-t.

Biztosítsd a helyed kiállítóként!

A kiállításhoz számos szakmai kísérőrendezvény is tartozik, amelyeken a legjelentősebb cégek vezetői és szakértői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat. A Big Office HR Brand Day konferencián a munkavállalóbarát szervezet kialakítása lesz fókuszban, míg a Big Office Technology Day konferencián a hatékonyságot segítő technológiákról lesz szó.

Vállalatvezetők és HR-szakértők mellett szép számban számítunk informatikai és logisztikai vezetők, illetve munkaügyi, munkajogi szakemberek látogatására.

Ha szeretnéd formálni a magyar irodapiac jövőjét, és fejlesztésednek helyet biztosítanál a jövő munkahelyein, akkor várunk kiállítóként.

A rendezvényről bővebb információt ide kattintva találsz. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresd a Portfolio Csoport sales munkatársait!

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2