Prémium

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac (x)

Portfolio
Vitathatatlan, hogy az ingatlanpiac robbanásszerű növekedésnek indult. Ennek egyik oka a befektetési céllal történő vásárlók számának emelkedése. A magasabb árak miatt jó üzlet az Airbnb vagy az albérleteztetés is. Az egyik leggyorsabban fejlődő helyszín a IX. kerület, ahol átlagosan 3000 forintos négyzetméterenkénti áron lehet albérletet kiadni. A környéken lassan hiánycikk a kislakás, valamint a pesti kerületek közül csak az V. és VI. kerületben magasabbak az átlagos bérleti díjak.
Ennek ellenére sokan tartanak a lakásuk kiadásától és az ezzel járó nyűgtől. Ezért döntött úgy az egyik legnagyobb budapesti beruházás, a IX. kerületi Allure Residence lakópark építtetője, hogy az átadás után bérbeadás-menedzsment szolgáltatást is nyújt majd.

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac
Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól, a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark kiváló infrastruktúrájú környéken, a rohamosan fejlődő IX. kerületben épül, számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont és ideális sportolási helyszín szomszédságában. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Továbbra is dübörög az ingatlanpiac
A megnövekedett igényt az is mutatja, hogy az Allure első ütemének összes lakása elkelt, a második ütem lakásainak pedig már csak a 30%-a szabad. A beruházók ezért úgy döntöttek, hogy szeptember második felében elindítják a harmadik ütemet is. Így a kerületben szabad újépítésű kislakásokat nagy választékban jelenleg az Allure Residence Budapest lakópark kínál, amelynek lakáslistája itt érhető el: http://allurebudapest.hu/hu/lakasok.

További információt pedig a szeptember 29-én kezdődő Lakás 2017 kiállításon, a www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők.

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2