Prémium

Ősszel is folytatódik a QUAESTOR ingyenes tőzsdei Akadémiája (x)

Portfolio
Ősszel is ingyenes oktatás sorozatot kínál a QUAESTOR Értékpapír Zrt. a tőzsde rejtelmei és a más befektetések iránt érdeklődőknek - mondta a Napi Gazdaságnak Illés László, az Értékpapír Zrt. nemzetközi üzletágvezetője. Az első tanfolyam már most októberben indul.
A QUAESTOR az ősz folyamán immáron hatodik éve hirdeti meg ingyenes tőzsdei tanfolyamát.

Kiket céloznak meg ezekkel az előadásokkal?

A kétmodulos, ingyenes tőzsdetanfolyam gyakorlati oktatással kiegészítve mindazoknak kínál részletes iránymutatást, akik a saját vagyonuk gyarapodása érdekében a legjobb befektetési döntéseket szeretnék meghozni. A befektetési szakemberek által összeállított és megtartott, alapos és mély tudást biztosító előadássorozat immáron jelentős, mintegy hatéves múltra tekint vissza - és egy igazi sikertörténet, hiszen mintegy kétezren vettek már részt rajta.

Akkor ez nem csak a kezdő befektetőknek szól?

A QUAESTOR által szervezett előadások, oktatások és képzések nem kizárólag a kezdő befektetők és tőzsdén kereskedők számára lehetnek hasznosak, hanem mindazok számára is, akik a már meglévő tudásukat szeretné még jobban elmélyíteni.
Annak érdekében, hogy minden érdeklődő a számára legmegfelelőbb tudást szerezhesse meg, a Befektetői Akadémia moduljainak témái egymásra épülnek, így a hétvégenként megtartott előadások a részvénykereskedelem és az egyéb tőkeáttétel nélküli befektetési eszközök sajátosságaitól, a grafikonok technikai elemzésén át a komplex ügyletekig, a devizapárokkal történő kereskedésig vezetik végig a résztvevőket.

Mikor lesz a következő előadás?

Október 04-05-én kerül megrendezésre a következő I. modul, amelyre akkor is érdemes regisztrálni az érdeklődőknek, ha ezen a hétvégén már nem érnének rá, mert így automatikusan megkapják a következő első modul meghívóját. A hétvégére regisztrálni a befektetoiakademia@QUAESTOR.hu e-mail címen lehet.

Mit tartalmaz az első modul oktató anyaga?

A két napos elméleti oktatáson a pénzügyi alapismeretek mellett a résztvevők megismerkedhetnek a fundamentális és technikai elemzések értelmezésével éppúgy, mint a prompt részvénypiaccal valamint a kockázatkezelés technikáival. Az elméleti oktatást követően gyakorlati, WebBróker és eQTRADER demo számlán történő kereskedésre is lehetőség lesz, amelyen egy személyes pénzügyi tanácsadó segíti majd a kereskedést.

Korábban említette, hogy több modul is van, mit kell ez alatt érteni?

Aki sikeresen elvégzi az első tanfolyamot annak egyéb további tanulási lehetőséget is biztosít a QUAESTOR. Egy másik, szintén 2 napos tanfolyamon például az érdeklődők megismerkedhetnek a tőkeáttételes kereskedés rejtelmeivel, a határidős piacokkal és a CFD termékekkel, valamint a bankközi devizapiacon való kereskedéssel is. Erre az oktatásra azonban már csak azok jelentkezhetnek, akik az első tanfolyamot sikeresen teljesítették.

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2