Prémium

Online tőzsdei ügyletek (x)

Fio-bróker

Portfolio


' title='
Az internet életünk minden területén egyre nagyobb részben van jelen. Természetesen a tőzsdei kereskedést sem hagyta érintetlenül ez a változás.

Technikailag a tőzsdei kereskedés az interneten keresztül nagyon egyszerű, gyors és nem mellékes szempont, hogy jelentősen olcsóbb is.

Hogyan történik az online kereskedés?

Az esetek többségében az online bróker a szerződéskötést követően az ügyfele rendelkezésére bocsátja azt az internetes applikációt, amelyen keresztül végbemegy a kereskedés. A Fio pénzügyi csoport közép-Európa legelterjedtebb kereskedési rendszerét, a Fio-broker -t nyújtja ügyfelei rendelkezésére, mely már magyar nyelven is igénybe vehető. A rendszer telepítés nélkül elérhető, csupán internet kapcsolatra és egy böngészőre van szükség. A Fio-broker segítségével real time elérhetőek az USA, GER és ÈR piacok, és a vétel ill. az eladás másodpercek kérdése. Lehet megbízást adni a magyar piacra is, azonban ez a szolgáltatás még nem teljesen online. Magától értetődő, hogy a Fio-broker lehetővé teszi a portfolió változásának folyamatos figyelemmel követését minden piacon a választott devizanemben, valamint segítségével lehetőség nyílik befektetési lehetőségek aktív keresésére és a kiválasztott részvények technikai és fundamentális elemzésére.

Az online kereskedés esetén az ügyfeleknek ugyanazon lehetőségek közül választhatnak, mint a telefonos megbízás adása során, azonban az internetes kereskedési rendszeren adott megbízás sokkal gyorsabb és jóval olcsóbb.
A legtöbb bróker nem szab meg minimális összeget a kereskedés megkezdéséhez, de az ügyfélnek figyelembe kell vennie a jutalékok és a befektetni kívánt összeg arányát. A Fio ezért azt javasolja, hogy a befektetni kívánt összeg legalább 250.000 HUF legyen egy ISIN esetén és a befektetés legalább 3 ISIN-re legyen szétosztva.

A kereskedési rendszerek működtetése esetén nem hagyható figyelmen kívül az adatbiztonság kérdése sem. A Fio-broker esetében az elektronikus kommunikáció a világszerte elismert SSL protokollal van kódolva. Nem mellékes az sem, hogy a Fio-brokeren keresztül az elektronikus pénzátutalás csupán az előre megadott és szerződésbe foglalt számlákra történhet.

Akik szeretnének közelebbről megismerkedni az online kereskedés fortélyaival, lehetőségük van jelentkezni a Fio által szervezett ingyenes előadásokra (http://www.fio.co.hu/seminar.itml ), valamint a www.fio.co.hu oldalon bejelentkezhetnek a kereskedési rendszerbe és egy hónapon keresztül tesztelhetik a Fio-broker demo változatát.
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123