Van Mercedes, ami nem fér bele 80 millió forintba?
Podcast

Van Mercedes, ami nem fér bele 80 millió forintba?

Portfolio
A hazai új autó eladások még nem heverték ki az elmúlt évek gazdasági nehézségeit, Európa azonban látványosan elhúzott mellettünk. A külső körülményekkel szemben ellenállóbb luxustermékek piacán azonban látványos bővülés látható Magyarországon is, a Mercedes eladási számai is folyamatosan nőnek. Az elektromobilitás a cég stratégiájának alapköve, 2030-ra már csak elektromos autókat gyártanának, de csak akkor, ha a piaci és infrastrukturális feltételek lehetővé teszik. A kecskeméti gyár megépülésével megváltozott a márkáról kialakult kép, egy elérhetetlen luxusautóból egy sokkal elérhetőbb választássá vált. Vajon hány modell fér bele 80 millió forintba, és milyen irányban fejlesztenek a luxusmárkák? A Mercedes is a futurisztikus formákat választja vagy a digitális luxusban látja a jövőt? A Portfolio Business Podcast legújabb adásában Hesz Tamás, a Mercedes-Benz személygépjárművek értékesítési igazgatója és Horváth Bence, a márka marketingvezetője voltak a vendégeink.

Az adás meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is:

Égető kérdések, gyakorlati megoldások a Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencián – hallgassa meg a szakmai programot és egyúttal látogasson el az Ipar Napjai és az Automotive Hungary szakkiállításra május 17-én a HUNGEXPO-n.

Címlapkép: Getty Images

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!