Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását (x)
Prémium

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását (x)

PR cikk

Az UNION 2012 és 2017 után immár harmadízben nyerte el a Vienna Insurance Group (VIG) által 30 országban meghirdetett Günter Geyer-díjat. A szociális érzékenység területén tanúsított elhivatott tevékenységért odaítélt bronz díjat és a vele együtt járó 20 ezer eurónyi összeget Lehel Gábor, a VIG igazgatósági tagja adta át Almássy Gabriella elnök-vezérigazgatónak.

A 2012-ben alapított Günter Geyer-díj a Társadalmi Érzékenységért célja bemutatni és elismerni a Közép-Kelet Európa 30 országában tevékenykedő, több, mint 50 VIG vállalat legjobb társadalmi kezdeményezéseit. Az UNION az évek során stabil és megbízható partnernek bizonyult a szociális projektekben. A díj egyrészt jutalmazza a vállalat hosszú évek óta tartó folyamatos elkötelezettségét, illetve pozitívan értékeli az UNION Nagyköveti Programját. A program célja, hogy a kollégákat még jobban bevonja a biztosító CSR aktivitásaiba, közös vállalati megmozdulásaiba. A nagykövetek a kampányok belső arcai, akik segítenek a motiváció növelésében.

UNION_D803403_OK

Az UNION társadalmi felelősségvállalási stratégiája a biztosító alapértékeire építve a gyermekeket, a tudatos jövőépítést és a hosszú távú gondoskodást helyezi a középpontba. A biztosító anyagilag, illetve egyéb eszközökkel - mint például munkatársainak közvetlen és önkéntes részvételén keresztül - segít hátrányos helyzetű, beteg és fogyatékkal élő gyermekeken, fiatalokon, közösségeken.

Az UNION a Bátor Táborral, a Kézen Fogva Alapítvánnyal, a KórházSuli Alapítvánnyal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal és a Nem Adom Fel Alapítvánnyal működik együtt.

A díjátadásra a szervezetek képviselőinek részvételével került sor május 23-án, Budapesten. Almássy Gabriella, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója kiemelte:

„Az UNION Biztosító hosszú évek óta fordít kiemelt figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra, melynek eszméje mára a vállalat kultúrájának, a vezetők és a munkatársak életének szerves részévé vált.”

Lehel Gábor a VIG Igazgatósági tagja a díj átadása során elmondta:

„Nagyon büszke vagyok az UNION munkatársaira, kiemelkedő elkötelezettségüket értékeli a most átadott díj is. Biztos vagyok benne, hogy a Günter Geyer-díj mellé biztosított 20 ezer eurós pénzösszeg a leghatékonyabb formában hasznosul majd az UNION társadalmi tevékenysége keretében.”

(x)

Kasza Elliott-tal

AT&T - elemzés

Egy időben az egyik kedvenc részvényem volt, kereskedtem vele és gyűjtögettem is az osztaléka miatt, de volt egy CEO váltás, és onnantól már nem az én részvényem a T. Osztalékot vágott, le

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, új szuperállampapír: százmilliárdokat tartanak a magyarok egy értelmetlenné vált befektetésben

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
SPAR_03