Prémium

Űrkonferenciát szervez a Design Terminal (x)

PR cikk
Kíváncsi vagy, miért fontos, hogy kilépjünk a galaxisba? Űrszeméttől az űrkolóniákig: a Design Terminal az űripar legfontosabb kérdéseivel foglalkozik november 10-11-i, ingyenes, online konferenciáján.

REGISZTRÁLJ MOST!

spacetech_konf

Számos izgalmas téma, többek közt az űrből érkező adatok hasznosítása, a klímaváltozás, az analóg asztronauták élete és az űrturizmus kérdésköre is várja a Space Terminal konferencia résztvevőit. Pár név az előadói line-upból: Freddie Geyer, az űriparra szakosodott Thales Alenia Space repülőgépgyártó európai együttműködési igazgatója, Bianca Cefalo űrmérnök, a Space DOTS startup társalapítója vagy éppen Alastair Reynolds sci-fi író.

A konferencia a tudományos kutatáson alapuló, deeptech startupokat üzletfejlesztésben támogató program, az X-Europe űriparral foglalkozó szakaszának eseménye. A november 10-én és 11-én, online, angol nyelven megrendezendő Space Terminal – Online Summit powered by Design Terminal célja, hogy bemutassa: az űripar nem sci-fi, és a kapcsolódó találmányok és technológiák felhasználhatók a mindennapi életünkben is. Vannak még kérdéseid, hogy miért érdemes részt venni a konferencián? Mondjuk a fő témákat.

Fénysebességű innovációkat ismerhetsz meg! Hiszen a jövő már a hátunk mögött van... Űrvállalkozások? A szimpla biznisz ügyeknél is nagyobb kockázatvállalást igényelnek. Akkor miért érdemes belevágni? Az előadók betekintést nyújtanak a fantasztikus lehetőségekbe, amit ez az ipar nyújtani tud.

Miért figyeljünk az űrre, amikor még a földön is ennyi megoldandó probléma van? A kérdés jogos, ám egyszerű a válasz: ahhoz, hogy a földi létet segíteni tudjuk, ki kell lépnünk a galaxisba. A konferencián az is kiderül, hogyan segíthetik a mindennapokat az űralapú technológiák, és hogy ma már korántsem elhanyagolható a nők szerepe az űriparban. Miért kihagyhatatlanok ezen a területen? Erről is hallhatsz a számtalan komoly női előadótól.  

A rendezvény célja amellett, hogy a sztratoszférába emelje a fantáziánkat, a sikeres űripari startupok közösségének megerősítése, a programok között így az X-Europe spacetech startupjai is bemutatkoznak. A konferencia interaktív platformot biztosít az alapítókon kívül vállalatoknak, befektetőknek és az űripar szakértőinek, hogy megosszák egymással tudásukat és hálózatot építsenek. A belépés ingyenes, de a helyek száma limitált, úgyhogy érdemes minél előbb beszállni a rakétába.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1