Prémium

Milyen üzlet nincs a környéken? (x)

Portfolio
Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indított útjára a K&H Bank. A napokban elstartolt kezdeményezés lényege, hogy egy online interaktív térképen bárki megjelölheti, milyen üzleteket vagy szolgáltatásokat hiányol leginkább a közvetlen környezetéből.


Advertisement



Milyen üzlet nincs a környéken?

Hiányzik a környékről egy virágos vagy éppen egy jó kávézóért kell órákat utazni? A K&H: üzletet ide! program keretében az uzletetide.hu felületen gyorsan, személyes adatok megadása nélkül lehet feltölteni, hogy pontosan hol és milyen szolgáltatásra lenne szükség. Így nemcsak a lakosság igényeit méri fel a pénzintézet, de mindenki, aki részt vesz a kezdeményezésben, aktívan alakíthatja lakókörnyezetét is. Ráadásul még a vállalkozások is ötleteket kaphatnak arra, hogy mire van lokális kereslet.

"Abban bízunk, hogy ezzel a Magyarországon egyedülálló kezdeményezéssel érdemben tudjuk segíteni a helyi üzleti élet fokozódását, a hazai kis- és közepes vállalkozások pedig inspirációt és támogatást kaphatnak vállalkozásuk bővítéséhez, továbbfejlesztéséhez. A K&H programja kiváló lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy saját környezetét még jobbá tegye" - mondta Martin Jarolim, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.



Lenne rá kereslet

Helyi vállalkozásokra pedig igenis van igény: a K&H friss kutatása szerint majd minden második ember szívesebben vásárol a közelében lévő boltokban, minden ötödik pedig akár magasabb árat is hajlandó fizetni, csak közelebb legyen a bolt hozzá. Ennek ellenére csak minden tízedik ember gondolja azt, hogy gyakran jönnek létre új vállalkozások a közvetlen lakókörnyezetükben, és csak minden negyedik érzi úgy, hogy meg tud vásárolni minden szükséges terméket és szolgáltatást a közelben.

Milyen üzlet nincs a környéken?
Segítség a vállalkozásoknak

Az uzletetide.hu interaktív felületen a vállalkozások számára a sikeres üzleti aktivitáshoz fontos információkat is elérhetővé tesz. A K&H Bank az uzletetide.hu weboldalon a sikeres üzleti aktivitáshoz fontos információkat is elérhetővé tesz a vállalkozások számára. Az úgynevezett K&H üzleti környezeti index segít eligazodni a térség gazdasági-demográfiai jellemzőinek vonatkozásában. Míg a K&H üzleti iránytű település szintre lebontott információkkal kívánja segíteni a vállalkozásukat fejleszteni vagy bővíteni kívánó kkv-kat.

Szóval, ha hiányzik egy üzlet a környékről, akkor ne habozzon, hanem kattintson! Üzletet ide!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2