Prémium

Ki ma Magyarország legjobb Kereskedője? (x)

Portfolio
Lezárult az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi versenye és az első 3 helyezett 1,500,000 Forint nyereményt vihet haza. A nyertes 164%-ot ért el 1 hónap alatt.


Ki ma Magyarország legjobb Kereskedője?
Nap mint nap, emberek ezrei kereskednek a tőzsdéken szerte a világban, de valljuk be, legtöbbjük, szinte sosem válik emlékezetessé.

Éppen ezért, ha valamelyikük mégis valami olyat tud letenni az asztalra, ami "történelmet ír", az egy egészen különleges történet.

És itt nem elég az, hogy egy Trader egyszer csinál egy hatalmas nyereséget, az igazi kereskedők ennél jóval többek.

Egy igazán jó Trader, az egy olyan személy, aki pontosan tudja a receptjét annak, hogy miként tegyen szert magas nyereségre, kicsi drawdown-nal karöltve - valamit, amit mások nem is gondolnának.

A nyertesek részletes számlakivonatait, és a velük készült interjúkat a weboldalunkon találjátok, hogy mindannyian tanulhassunk egymástól.

Vegyük példaként Szabó Árpádot. 164%-os nyereséget ért el egy hónap alatt az Admiral Markets által rendezett "Kereskedj, mint egy olimpikon" éles kereskedési verseny során. A maximális drawdown-ja ehhez képest csak 36% volt. Árpád az egy hónap alatt összesen 71 kötése volt, és majdnem 65%-os találati aránnyal dolgozott, magyarul összesen 46 pluszos kötést zárt be. Amit különösen profin csinált, az az, hogy a nyereségeket hagyta érni, nőni és nem hagyta, hogy a versenystressz, vagy akár a drowdawn eltérítse a céljától. Hisz tudta, hogy a tőzsdén mindig van veszteség is, és nyereség is. Ilyen egy igazán stabil kereskedő.

Ki ma Magyarország legjobb Kereskedője?
Forrás: Admiral Markets MT4 detailed statement

Vagy beszélhetnénk Lakatos Gergelyről is, aki 93% profitra tett szert az egy hónap alatt, mindössze 18%-os maximum drawdown mellett. Gergely az elején meglovagolt egy hosszabb trendet, és meg tudta állni, hogy szinte végig benne is maradjon, így rögtön az elején, az első kötésével már szinte megduplázta a számláját. Innentől a továbbiakban már csak az volt a dolga, hogy ezt a szintet ne veszítse el, és tartani tudja, ami sokszor pszichológiailag a legnehezebb.
Voltak többen is akik, ideig óráig a csúcsra törtek, de utána nem tudták Gergelyhez hasonlóan fegyelmezni magukat, és elbuktak. Innen is látszik, hogy nem elég egy jó kötés az életben. Stabilnak kell maradnia egy igazán jó kereskedőnek.

Ki ma Magyarország legjobb Kereskedője?
Forrás: Admiral Markets MT4 detailed statement

A dobogó 3.helyén Horváth István áll. István 52% profitot tudott zsebre tenni, az egy hónap alatt, szintén igen alacsony, maximum 25%-os drowdawn mellett. Róla ugyan azt tudjuk elmondani, hogy a veszteségeket mindig lezárta egész kicsiben, a nyereségeket, viszont hagyta érni, nőni.

Ki ma Magyarország legjobb Kereskedője?
Forrás: Admiral Markets MT4 detailed statement

A nyertesek a November 3.-ai Birger Schäfermeier előadáson fogják átvenni a nyereményeiket, amit a német mester Trader fog átadni nekik, az egésznapos ingyenes oktatás alatt, amit Budapesten az Aquaworlds-ben fog megrendezni az Admiral Markets.

Nyerteseink megmutatták nekünk is és az ország összes tőzsdésének, hogy milyen is az, amikor valaki életvitel szerűen tud már tőzsdézni és ezzel meg is nyerték a másfél millió forint összdíjazású versenyt.

Hosszútávon az egyetlen, amivel játékban maradhatsz, az az alacsonyan tartott drowdawn szint, ahogy ezt látható is volt az összes győztesünknél. Ez fegyelmezettséget és magabiztosságot igényel.

Meríts belőlük inspirációt, lépj rá a saját utadra!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2