Prémium

A növekedés titka a kis lépésekben rejlik (x)

Portfolio
A gyors növekedés mindenki álma, azonban egy kirívóan jó befektetés hallatán érdemes elgondolkodnunk a biztonságról is. Vannak azonban kis lépések, amelyekre odafigyelve vállalkozásunk stabil növekedésére számíthatunk.

A siker a részletekben lakozik



A növekedés titka a kis lépésekben rejlik
A mindennapokban néha nem is gondolunk bele, hogy a sok apró tényező igenis sokra meg. Amennyiben például egy, vagy több céges mobiltelefont használunk, nem mindegy, milyen tarifacsomagot választunk. Akár tízezer forintos nagyságrendű összeget is spórolhatunk, ha munkatársainkkal díjtalanul beszélünk, vagy ha állandó havidíj ellenében korlátlan beszélgetésre vagyunk jogosultak.

Szintén ilyen aprónak tűnő költség a taxi. Mielőtt egy tárgyalásra sietve taxiba ülünk, gondoljunk bele: valóban nem lenne egyszerűbb, mondjuk a villamost, vagy a metrót választani? Hiszen például egy 2500 forintos taxiszámla helyett jó esetben akár 700 forintból is megúszhatjuk az utat. Havi tíz ilyen alkalommal számolva máris 18000 forintot spóroltunk, amely éves szinten már nem elhanyagolható, 216000 forintra rúg.

A kis lépések messzire visznek

Amennyiben az ilyen alkalmi odafigyelést rendszeressé tesszük, az hosszú távon megtérül. Ám akkor is jól járunk el, ha bizonyos első lépéseinkre odafigyelünk és teljes körű tájékozódás után döntünk. Ilyen lépés egy vállalati számla nyitása. Egy jó konstrukcióval sok kényelmi szolgáltatásra tehetünk szert és pénzügyi megtakarítást érhetünk el. Ilyen konstrukció a Sberbank Középvállalati számlája is. Az első évben megspórolhatjuk magunknak a számlavezetési díjat, lévén azt a bank minden további kötelezettségvállalás nélkül elengedi. Továbbá igen kedvező betéti kamatokat kínál, ami egy vállalat megtakarításai esetében nem elhanyagolható előny. A csomaghoz kapcsolódó szolgáltatások közt pedig megtaláljuk az Online Banking-ot, az egyedi árfolyamjegyzési lehetőséget (már 10.000 eurótól!), és az ingyenes online deviza kereskedelmi platformot is. De ez csak egy a sok lehetőség közül, a Sberbank szakértői széleskörű, testreszabott és innovatív megoldásokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Tehát egyetlen olyan lépés, mint egy vállalati számla körültekintő megnyitása megalapozhatja pénzügyi növekedésünket. Egy stabil, biztonságot nyújtó konstrukcióval a hátunk mögött pedig kellő figyelmet fordíthatunk a többi lépésünkre is.


(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2