Prémium

Florida - egy kihagyhatatlan ingatlanbefektetési célpont (x)

Portfolio
Az ingatlanpiac végre lerázta magáról a 2008-as válság súlyos terheit, ismét fellendülőben az üzlet - most igazán érdemes befektetni. A napfényes Florida ingatlanjai kihagyhatatlan lehetőségeket rejtenek, a BRIC Group kínálatából pedig a legjobb ajánlatok közül válogathatnak a befektetők.
Az amerikai gazdaság még nagyobb sebességfokozatba kapcsolt: a Dow Jones részvényindex újabb csúcsot döntve 2015. március 2-án 18 288,63 ponton zárt. Az index már lassan hat éve erősödik, 2007 óta minden komolyabb beavatkozás nélkül közel 170%-kal növekedett. A tőzsdei befektetők számára mindig jó jel a történelmi csúcs, a gazdaság kiemelkedő erejét sugallja. Emellett a dollár lendülete is töretlennek tűnik: a Morgan Stanley Bank elemzői úgy látják, hogy az amerikai fizetőeszköz 2015-ben tovább fog erősödni. A társaság szakértői szerint ennek fő tényezője az Egyesült Államok gazdaságának jelentős növekedési potenciálja.

Floridában a 2008-as gazdasági válságot követően a dinamikus gazdasági fejlődés és a népességnövekedés hatására számottevően megnőtt a passzív jövedelemtermelő képességgel rendelkező befektetési ingatlanok iránti igény. Ebben a környezetben szinte kínálják magukat a stabil és kényelmes ingatlanbefektetések. A piac bámulatos eredményeket produkált: 2014-ben 8,1%-kal nőtt az éves ingatlanforgalom az előző évihez képest, a családi házak értéke 5,3%-kal, a sorházlakások és társasházi öröklakások értéke pedig 9,8%-kal növekedett, ami kiemelkedőnek mondható.

Florida - egy kihagyhatatlan ingatlanbefektetési célpont
Florida ideális választás azoknak, akik a konzervatív befektetést modern értékkel párosítják. Az ingatlanok hosszú távú bérbeadása hagyományos, bevált befektetési mód, mely megbízható passzív jövedelmet termel. A nemzetközi befektetési piacon 1996 óta jelen lévő BRIC Group ügyfelei Floridában a legkiválóbb területeken juthatnak hozzá jelentős profitot biztosító, bérlővel rendelkező ingatlanokhoz. Az USA lakásbérleti piacainak legjelentősebb városai közül több ebben a szövetségi államban található. Hatalmas lehetőségeket rejt Tampa városa, mely a Rental Ranking Scores listán jelenleg az Egyesült Államok délkeleti területének első és az ország negyedik legjelentősebb ingatlanbérleti piacaként szerepel.

Munkahelyteremtő képességének és lokális adottságainak köszönhetően hasonlóan népszerű a keleti parton található Jacksonville és a Disney Worldnek otthont adó Orlando is. Ezeken a kiemelt helyszíneken most érdemes ingatlanba fektetni, mert a külföldi befektetők, az amerikai "baby boomer"-ök, a gazdasági fejlődés nyomán más államokból odatelepülők, valamint - negatív hitelminősítésük lejártával 2018-tól - a válságot elszenvedő lakosság is folyamatos keresletet biztosít házak, lakások bérlésére és vásárlására egyaránt. "Minden adva van a sikerhez: fejlődő gazdaság, növekvő foglalkoztatás, gyarapodó népesség. Ez a legjobb időszak a floridai befektetésre" - fogalmaz Czirják Mária, a BRIC Group Senior Portolio Menedzsere.

Florida - egy kihagyhatatlan ingatlanbefektetési célpont
A BRIC és partnercégei gondoskodnak az átlátható, biztonságos, gondtalan és gördülékeny hivatali ügyintézésről. Az itthoni gyakorlattól eltérően ingatlankezelő vállalatok intézik a lakások, házak teljes körű kezelését, bérbeadását, az éves adóügyi elszámolásokat pedig floridai adótanácsadó partnercégek végzik. A BRIC Group szervezésében az ügyfelek személyre szabott megtekintő körútjukon megnézhetik a befektetői portfóliójukba illeszthető lakásokat és házakat, találkozhatnak leendő bérlőikkel és a partnercégek képviselőivel is.

A BRIC Group - mely Budapesten és Floridában is rendelkezik irodával - olyan üzleti modellt dolgozott ki, amely egyaránt szavatolja a befektetések magas hozamát, a maximális átláthatóságot és biztonságot, valamint az ügyfelek kényelmét. A BRIC-nél rizikó nélküli ajánlatok közül választhatnak, mivel a vállalat minden esetben először a saját tőkéjét invesztálja: banki aukciókon megvásárolja az ingatlanokat, tehermenetesíti őket, majd jogtisztán, teljes körűen felújítva, az első bérlőt is biztosítva hosszú távú bérleti opcióval kínálja tovább befektetői számára.

Florida - egy kihagyhatatlan ingatlanbefektetési célpont
A BRIC egyedülálló professzionális szolgáltatásaival további előnyöket biztosít ügyfelei számára. Ingatlankezelő partnerei alapos és megbízható munkát végeznek, kizárólag szigorú minősítésen átesett bérlőkkel szerződnek, ezenfelül a BRIC ügyfelei kedvezményes szolgáltatási díjat élveznek.

Az ingatlan az adásvétel pillanatától új tulajdonosának termeli a bevételt, ráadásul a BRIC az ingatlanok többségéhez 2 éves bérletidíj-garanciát biztosít, valamint az első 2 éves ingatlankezelői díjat is a cég fizeti. Az éves hozam akár 10 százalékos is lehet.

Mindezt komplett csomagként kínálja a BRIC Group. A tájékoztatástól az ingatlankezelésig, a papírmunkától a bérlők ügyeinek intézéséig a társaság minden feladatot elvégez. Az ügyfeleknek így semmi teendőjük nincs, mint ellenőrizni, hogy megérkezett-e a számlájukra a havi bérleti díj.

Ha szeretne többet megtudni floridai ingatlan befektetésről, látogassa meg a következő weboldalt, keressen minket emailben vagy telefonon a következő számon: (1) 345-8211.

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2