Prémium

Megújul a Symbol Rendezvényház (x)

Portfolio
Az emberi szervezetről azt állítják: hét évente kicserélődnek sejtjei. A 2007-ben nyitott Symbol Budapest - megújuló nevén a Symbol Rendezvényház - sem kerülhette el sorsát: külsejében és kínálatában is sok-sok újdonsággal várja majd szeptembertől kedves vendégeit.
A legfontosabb és talán leglátványosabb változás, hogy a Gardent eddig meghatározó Bombay Bár ezen túl elmozdíthatóvá válik, jelentősen megnövelve ezzel a leültethető vendégek számát.
A Symbol Rendezvényház így akár több száz fős konferenciák, workshopok, esküvők, céges rendezvények fogadására alkalmassá vált.
A bár új nevet is kapott, immár Smirnoff Black Bár-ként szolgálja majd látogatóit.

Megújul a Symbol Rendezvényház
A tulajdonosok - Barna Sándor és családja - és a megújult szakmai vezetés célja, hogy Óbuda meghatározó kulturális központjává váljék a színvonalas épületegyüttes.
A Symbol Synpad néven induló programsorozat olyan neves művészek, sportolók fellépését ígéri, mint Kulka János, Hegyi Barbara és Zorán, vagy Mincza Ildikó és Nébald György.
A gyerekekről sem feledkeztünk meg, a Symbol Mini Synpad matinéval kedveskedik majd a mostani gyerekeknek, a jövő felnőtteinek.

Átalakulóban van a kedves kávézó helyiség is, valamint újdonság lesz a vonzó homlokzat. Az úgynevezett budai fonódó villamos megépülése után lehetőségünk lesz arra, hogy megnövelt területen, újabb terasszal bővüljünk.

Megújul a Symbol Rendezvényház
Corporate partnereinknek szóló újítás a SymBALL Loyalty Program, a "Hűség kamatozik" címmel.
És valóban... hűséges, visszatérő partnereinek szeretné az értékesítő-rendezvényszervező csapat megköszönni, hogy újból és újból minket választottak.
Az összegyűjtött pontok értékes ajándékokra válthatóak be, melyekről készséggel adunk felvilágosítást.

A családokat is megszólítjuk "Legyen családtag a Symbolban!" elnevezésű programunkkal, mely azokat szeretnénk szolgálni, akik megtisztelnek minket azzal, hogy a fontos családi eseményeket - születés- vagy névnap, legény- és leánybúcsúk, esküvők, keresztelők - a Symbolban szervezik.

Minden erőfeszítés, minden akarat, terv és elképzelés egy irányba mutat: váljék a Symbol újra Budapest meghatározó szórakozó helyévé, kiegészítve mindezt magasan kvalifikált konferenciákkal, tudományos ülésekkel, fontos vállalati eseményekkel, esküvőkkel, kulturális estekkel.

A megújuláshoz persze partnerekre is szükség van. Ezért kérjük Önöket, hogy éljenek az új Symbol adta lehetőségekkel, próbálják ki az újdonságokat és legyenek részesei a megújulás sikerének.

http://symbolrendezvenyhaz.hu/

http://www.symbolbudapest.hu/

(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2