Prémium

Tévézés otthon, vagy bárhol az országban (x)

Portfolio
A telefonálás és az internetezés után már a televíziózás sem kizárólag otthoni tevékenység - köszönhetően a napokban indult TV GO "több képernyős" szolgáltatásnak. A Telekom legújabb fejlesztése már most 16 tévécsatorna élő adását és a Videotéka több száz filmjét nyújtja, és a kínálat folyamatosan bővül.


Tévézés otthon, vagy bárhol az országban
A Telekom meglévő vagy új tévé-előfizetői exkluzív jelleggel, elsőként próbálhatják ki a TV GO-t. Segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol és többféle eszközön; az otthoni nagyképernyőn túl immár tableten, laptopon és okostelefonon is - ráadásul mindezt külön díj fizetése nélkül! A szolgáltatás használatához egyszeri regisztráció és folyamatos szélessávú internetkapcsolat - vezetékes-, mobilinternetes, vagy akár wifis hozzáférés - szükséges. Használata adatforgalmat generál.
A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett a vezető magyar hírportál, az [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni.
Természetesen azok is élvezhetik a TV GO szolgáltatás előnyeit, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: ők a regisztrációt követően a Videotéka széles kínálatából kölcsönözhetnek esetileg filmeket, sorozatokat a feltüntetett - mozi árakhoz képest lényegesen alacsonyabb - díj ellenében. A TV GO-n már kezdetben is 16 tévécsatorna (köztük hazánk vezető kereskedelmi csatornái) műsorát lehet élőben követni, és a kínálat folyamatosan bővül.
A szolgáltatás segítségével a legnagyobb európai labdarúgó kupa (BL) május 24-i döntője, majd a nyári labdarúgó világbajnokság mérkőzései is élőben nézhetők - bárhol és természetesen többféle eszközön. Így a családi béke is garantált: míg valaki a kedvenc filmjét nézi a nappaliban, vele párhuzamosan más nyugodtan követheti a focimeccset egy tableten.
A Telekom mindehhez most rendkívül kedvező tévéajánlatot kínál: érdemes tehát körülnézni a www.telekom.hu oldalon!

(x)
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2