Prémium

Lépéselőnyben a QUAESTOR Csoport tőzsdéző ügyfelei (x)

Portfolio
A komoly érdeklődésre való tekintettel a QUAESTOR Csoport az idei évben is megrendezi a már hagyománnyá vált Befektetői Akadémiát. A négymodulos, ingyenes tőzsdetanfolyam gyakorlati oktatással kiegészítve részletes iránymutatást kínál mindazok számára, akik a saját vagyonuk gyarapodása érdekében a legjobb befektetési döntéseket szeretnék meghozni.
A befektetési szakemberek által összeállított és megtartott alapos és mély tudást biztosító, előadássorozat immáron tekintélyes, mintegy ötéves múltra tekint vissza és egy igazi sikertörténet: a rendezvény eddig több mint kétezer résztvevővel büszkélkedhet.

A QUAESTOR által szervezett előadások, oktatások és képzések nem kizárólag a kezdő befektetők és tőzsdén kereskedők számára lehetnek hasznosak, hanem azok számára is, akik pusztán érdeklődnek a befektetések iránt, vagy a már meglévő tudásukat szeretné még jobban elmélyíteni.

Annak érdekében, hogy minden érdeklődő a számára legmegfelelőbb tudást szerezhesse meg, a Befektetői Akadémia négy moduljának témái egymásra épülnek, így a hétvégenként megtartott előadások a befektetések alapjaitól, az állampapírok és befektetési jegyek sajátosságaitól a részvénykereskedelem és a grafikonok technikai elemzésén át a komplex ügyletekig, a devizapárokkal vagy különböző opciókkal történő kereskedésig kalauzolják el a résztvevőket.

Itt érdemes megemlíteni a QUAESTOR Csoport nyilatkozatát amelyben így fogalmaz: "Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az ügyfeleink számára minden eszközzel lehetővé tegyük az eredményes pénzügyi befektetést és tőzsdei kereskedést, amelynek egyik eleme szakértelmünk átadása. Szívesen látjuk február 22-23-án a két napos I. modulon! A hétvégére regisztrálni a befektetoiakademia@quaestor.hu e-mail címen lehet, további információkat itt olvashat a www.befektetoiakademia.hu oldalon. Akkor is érdemes jelentkeznie, ha ezen hétvégén nem ér rá, mert így megkapja a következő I. modulunk meghívóját! Látogassa meg az Akadémia Facebook oldalát is, ahol elolvashatja mások mit írtak a tanfolyamról!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2