Prémium

Síeljünk az eplényi Nordica Síarénában - újra itt a tél (x)

Portfolio
Visszatért a tél, így újra a síelésé a főszerep!
Nem kell külföldre mennünk azért, hogy európai színvonalú pályán csúszhassunk. Az eplényi Nordica Síarénában minden olyan szolgáltatást megtalálunk, ami a nyugati síterepeken megszokott.
A Nordica Síarénában 44 hóágyú található, melyek a hideg idő megérkezése óta nagy munkában vannak. Örömmel fogadták a hideg érkezését Eplényben, el is kezdték a pályák behavazását. Ma reggeltől már síelhető a fő pálya alsó szakasza, vasárnap pedig a teljes hosszban megnyitják a pályát, valamint beindítják az ország egyetlen négyüléses liftjét, az OMV MaxxMotion Felvonót. Természetesen éjszakánként továbbra is folytatják a hóágyúzást. A több mint 7 kilométer hosszú pályarendszer lehető legtöbb pályáját meg szeretnék nyitni, minél hamarabb.

Síeljünk az eplényi Nordica Síarénában - újra itt a tél
Mindemellett nyitva a síiskola is. A kezdők számára kialakított, külön tanulófelvonóval ellátott oktatópályán - a Síaréna profi oktatói segítségével - könnyen elsajátíthatók a téli sportok alapjai. Már most lehet időpontot foglalni sí és snowboard oktatásra életkortól és tudásszinttől függetlenül.

Ha nincs felszerelésünk, akkor bérelhetünk a jól felszerelt kölcsönzőben. Internetes előfoglalás esetén soron kívüli kiszolgálással, valamint előmelegített sí- és snowboardcipőkkel várnak minket.

A több napra érkezőket Holle Anyó pályaszállása, vagy a környék változatos szálláshely kínálata várja. A friss levegőn mindig megjön az étvágy is, a Nordica Síaréna öt vendéglátóhelyén finomabbnál finomabb ételeket és italokat kínálnak.

Síeljünk az eplényi Nordica Síarénában - újra itt a tél
A pályarendszer nem csak nappal használható. Sötétedés után a nagyteljesítményű reflektoroknak köszönhetően kiváló látási viszonyok mellett lehet csúszni. A folyamatos fejlesztések révén Eplényben 4 kilométer pályán található éjszakai világítás.

A Nordica Síarénában évről évre óriási fejlesztések zajlanak. 2012-ben egy 93 pontos fejlesztési program keretében teljesen megújult a létesítmény, és a továbbiakban is számíthatunk újdonságokra. Idén megépítik a második ülőliftet, tovább növelik a kivilágított sípályák hosszát, valamint jelentős területbővítést hajtanak végre.

Síeljünk az eplényi Nordica Síarénában - újra itt a tél
(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2