Prémium

illy Francis kapszulás kávégép 11 000 Ft értékű ajándékkal! (x)

Portfolio
Vásároljon most Francis X7.1 vagy Francis Y1.1 kapszulás kávégépet és engedje meg, hogy viszonzásul bruttó 11 000 Ft értékű kedvezményt és egy extra meglepetés ajándékot ajánljunk fel Önnek! Ajánlatunkkal élhet webshopunkon, a budai Hegyvidék Központ illy PopUp Store-ban és viszonteladóinknál is.
Részletek az Espresso Webshopon olvashatók, kattintson ide! >>>

A Francis Francis X7.1 az illy klasszikus ikonja, a minden tekintetet vonzó csúcs olasz design és a tökéletes eszpresszó az illy legnépszerűbb kávégépévé, a lakások, irodák díszévé tette. A Francis Y1.1 Touch az elegáns minimál képviselője, mely illusztris design és tech tárgyak társaságában megkapta a Red Dot Design 'best of the best' díjat is.

Nézze meg működés közben videón a Francis Y1.1 Touch gépet >>>>
Nézze meg működés közben videón a Francis X7.1 gépet >>>
illy szólóban: MonoArabica Single Origins kávék



illy Francis kapszulás kávégép 11 000 Ft értékű ajándékkal!
A magyar Illy Ferenc által alapított illy forradalmi IperEspresso kapszuláit használó gépekkel otthon is kávéházi minőségű eszpresszó készíthető, mely az ínyenceket hibátlan, telt, intenzív, mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszóval örvendezteti meg.

A világszerte elismert klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük a 3 leghansúlyosabb - BRAZIL, ETIÓP, GUATEMALAI - már önmagában, Single Origins, (egy termőterületről származó) kávéként is élvezhető IperEspresso kapszulás formában. Ha az illy klasszikus kávékeveréke a világ 9 legnemesebb Arabica kávéjának szimfóniája, a 3féle MONOARABICA a zenekar 3 tehetséges tagja szólóban. A MonoArabica kávék mindegyike származási helye karakterjegyeit hordozza: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia 3 szóló tagját csészéjében külön-külön is!

illy Francis kapszulás kávégép 11 000 Ft értékű ajándékkal!
A 100% arabica kávéjáról és Francis Francis dizájn eszpresszó gépeiről, művészi illy Art Collection csészéiről is híres illycaffé a tökéletes eszpresszót hozza el Önnek gombnyomásra.
A kávégépeket kipróbálhatja, megvásárolhatja a Hegyvidék Központban működő illy PopUp Store-ban is, ahol a teljes illy termékválaszték mellett ínyenc Domori csokoládék és Dammann teák közül is válogathat. Illy termékek személyes vásárlására lehetőség van kávézókban található illy Shopokban is. A kávézók címeit itt találja >>>>



illy Francis kapszulás kávégép 11 000 Ft értékű ajándékkal!
IperEspresso technológia

A titok nyitja az illy IperEspresso kapszula, melyben a teljes kávéfőzés történik, helyettesítve a hagyományos átszűrési folyamatot a kétfázisú extrakcióval. A kapszulának köszönhetően a kávéfőzés során a kávé nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, ezzel minimalizálja a fáradtságos géptisztítás szükségességét. Ez kizárólag az illy IperEspresso kapszulával lehetséges!
Az első fázis az iper-infúzió: a forró víz ultra-magas nyomással létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz, aroma kioldódását, gazdagságát, komplexitását. A második fázis az emulgálás. Ezalatt a kávé átfolyik a kapszula alján levő úgynevezett e-szelepen, ezáltal összekeveredik az aromás olaj a levegővel, ami a kávé tetején kerek, bársonyos, hosszantartó kremát eredményez.


GIVE HAPPilly

(x)
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2