Prémium

Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával (x)

Portfolio
Az ember azért vásárol bankkártyával, mert így nem kell készpénzzel bajlódnia, ráadásul nagyobb biztonságban is érezheti magát. Sajnos ezért ma már a legtöbb banknál fizetni kell. De nem mindenhol. A MagNet Bank ügyfelei például továbbra is díjmentesen vásárolhatnak bankkártyáikkal. A kényelmi és biztonsági funkciókon túl, a kártya további pluszt is tartogat használója számára. A MagNet ügyfelei ugyanis díjmentes bankkártyás vásárlásaik révén adományokkal is támogatják a számukra fontos célokat. Anélkül, hogy ez egyetlen fillérjükbe kerülne.
Hogy lehet ingyen adományozni?

Ennek az első hallásra furcsa jelenségnek a kulcsa a közösségi bank filozófiájában, illetve az évek óta sikeresen működő Közösségi Adományozási Programban (KAP) keresendő. A KAP Programban a banki ügyfelek rendelkezései alapján, közhasznú, vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számíthatnak a MagNet Bank pénzügyi támogatására. A program keretében az ügyfeleknek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassa a bank a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával. A MagNet Bank mostantól a bankkártyás vásárlásokkor is adomány-összeget ír jóvá a KAP Kártyaprogramban résztvevő szervezetek számára.



Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával

Cash back, hasznos célokért

A cash back kártyafunkciót már sokan ismerik. Ki ne örülne néhány visszakapott forintnak? Fokozódhat a jó érzés, amikor ezek a forintok mások forintjaival összeadódva komolyabb összeggé, hasznos célok jelentős támogatásává állnak össze.
A MagNet Bankos bankkártyák a KAP Kártyaprogram keretében éppen így működnek.

Ki fizet, kinek?

Az adományozás nem az ügyfél pénzéből történik! Az adomány összegét a bank fizeti a kártyás vásárlások alapján számított összeggel. De hogy milyen civil szervezet kapja a bankkártyás vásárlások által generált cash back adományt, azt saját NetBank felületén az ügyfél választhatja ki. Minél többet vásárol a bankkártyájával, a bank által fizetett adomány összege annál nagyobb lesz.

Manapság egyre inkább kénytelenek vagyunk odafigyelni arra, hogy mire, mennyit költünk. Teljesen természetes, hogy ugyanazt a banki szolgáltatási színvonalat szeretnénk a lehető legalacsonyabb áron megkapni. Ha egy bank bátor innovációval lehetővé teszi, hogy mindezek mellett mindennapi pénzügyeinkből fontos közösségi projektek is profitálhassanak, az mindenképpen figyelemreméltó és hasznos kezdeményezés.


Díjmentes bankkártyás vásárlás - nagy extrával



(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2