A Francis Francis X7.1 az illy klasszikus ikonja, a minden tekintetet vonzó csúcs olasz design és a tökéletes eszpresszó az illy legnépszerűbb kávégépévé, a lakások, irodák díszévé tette. A Francis Y1.1 az elegáns minimál képviselője, mely illusztris design és tech tárgyak társaságában megkapta a Red Dot Design 'best of the best' díjat is.
Nézze meg működés közben videón a Francis Y1.1 gépet >>>
A magyar Illy Ferenc által alapított illy forradalmi IperEspresso kapszuláit használó gépekkel otthon is kávéházi minőségű eszpresszó készíthető, mely az ínyenceket hibátlan, telt, intenzív, mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszóval örvendezteti meg.
A világszerte elismert klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük a 3 leghansúlyosabb - BRAZIL, ETIÓP, GUATEMALAI - már önmagában, Single Origins, (egy termőterületről származó) kávéként is élvezhető IperEspresso kapszulás formában. Ha az illy klasszikus kávékeveréke a világ 9 legnemesebb Arabica kávéjának szimfóniája, a 3féle MONOARABICA a zenekar 3 tehetséges tagja szólóban. A MonoArabica kávék mindegyike származási helye karakterjegyeit hordozza: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia 3 szóló tagját csészéjében külön-külön is!
A 100% arabica kávéjáról és Francis Francis dizájn eszpresszó gépeiről, művészi illy Art Collection csészéiről is híres illycaffé a tökéletes eszpresszót hozza el Önnek gombnyomásra.
Házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel is rendelhető az espressoshop.hu webshopon. Az Espresso Kft irodájában (1033 Bp., Hajógyári sziget 131. Tel: 422 1700) és kávézó partnereinknél kipróbálható. Illy termékek személyes vásárlására lehetőség van kávézókban található illy Shopokban is.
A kávézók címeit itt találja >>>>
IperEspresso technológia
A titok nyitja az illy IperEspresso kapszula, melyben a teljes kávéfőzés történik, helyettesítve a hagyományos átszűrési folyamatot a kétfázisú extrakcióval. A kapszulának köszönhetően a kávéfőzés során a kávé nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, ezzel minimalizálja a fáradtságos géptisztítás szükségességét. Ez kizárólag az illy IperEspresso kapszulával lehetséges!
Az első fázis az iper-infúzió: a forró víz ultra-magas nyomással létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz, aroma kioldódását, gazdagságát, komplexitását. A második fázis az emulgálás. Ezalatt a kávé átfolyik a kapszula alján levő úgynevezett e-szelepen, ezáltal összekeveredik az aromás olaj a levegővel, ami a kávé tetején kerek, bársonyos, hosszantartó kremát eredményez.
(x)