Prémium

Fikció és valóság - Fotóhónap2012 (x)

Portfolio
Országszerte hatvan kiállítással fut az idei fotófesztivál
A Fotóhónap a Magyar Fotóművészek Szövetségének immár hetedik alkalommal, idén október 24-e és december 4-e között megrendezésre kerülő fotófesztiválja.



Fikció és valóság - Fotóhónap2012
A Fotóhónap fő célja az alkotó fotográfia kiemelkedő alkotóinak és műveiknek a bemutatása, melynek keretén belül lehetőséget teremt világszínvonalú képanyagok megismerésére. A nemzetközi trendek bemutatása mellett felhívja a figyelmet hazai alkotók munkáira, így segítve elő integrálódásukat a világ fotóművészeti vérkeringésébe.

A Fotóhónap2012 a European Month of Photography hivatalos partnereként csatlakozik az európai fotográfiai rendezvényekhez, ettől az évtől kezdődően a fesztivál fő tematikája összhangban az EMOP rendezvényekkel került meghatározásra. Ez az együttműködés elősegíti a nemzetközi tendenciák jobb megismerését és a hazai alkotók nemzetközi fotográfiai életben való megjelenését.



Fikció és valóság - Fotóhónap2012
A kiállítások és kapcsolódó rendezvények lehetőséget teremtenek mind a szűk szakma, mind a fotográfiára érzékeny nagyközönség számára a klasszikus értékek és a jelenleg érzékelhető, aktuális irányzatok megismerésére, a fotóművészet műfajainak, stílusbeli eltéréseinek megkülönböztetésére.

A Magyar Fotóművészek Szövetsége immár hagyományos és hazánkban legrangosabb fotófesztiválja a Fotóhónap2012 rendezvénysorozat, amely 2012-ben hatvan kiállítással és rendezvénnyel várja a fotográfia iránt érdeklődő közönséget.

A 2012-es események központi tematikáját a magyar szervezők az EMOP által is kidolgozott és támogatott megközelítés köré építik: realitás és fikció szerepét vizsgálva a kortárs fotóművészet alkotásaiban. A Fotóhónap2012 a tervezett tematikához kapcsolódó több nagyszabású, csoportos tárlatot, valamint kisebb léptékű, a témához illeszkedő kiállításokat mutat be.

Fikció és valóság - Fotóhónap2012
A kérdéskör tágan értelmezhető, teret kap a "hihetetlen valóság" leképezése épp úgy, mint a megálmodott-létrehozott saját valóság képei. A 21. században is aktuális kérdése a fotóművészetnek az egyéni és/vagy világteremtés. Ezeknek a kreációknak a fotográfiában betöltött szerepét és fotográfiai eszköztárát járják körül a fesztivál kiállításai.

Fikció és valóság - Fotóhónap2012
A Fotóhónap2012 programsorozat részletei, az egyes kiállítások, események, helyszínek és megnyitók elérhetők a Fotóhónap2012 honlapjáról: www.fotohonap.hu vagy figyelemmel kísérhetők a fesztivál facebook oldalán: http://www.facebook.com/FotóhónapFesztivál.


Fikció és valóság - Fotóhónap2012


(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker