Prémium

Egyre népszerűbb az aranyfedezetű devizakereskedés (x)

Portfolio
Sokan hallották már azt a befektetési körökben elterjedt szólást, hogy vagyonod harmadát tartsd ingatlanban, harmadát aranyban, harmadát tőzsdén; mert a három befektetés közül kettő nyereséges lesz. Ehhez a stratégiához is költséghatékony támogatást nyújt az arany és tőzsdei befektetés kombinációja, az aranyfedezetű számla. Az aranyfedezetű számláknál a számla nem devizában, hanem aranyban van nyilvántartva.
Miért hasznos az arany fedezet?

Az arany értékállósága miatt a kockázatok csökkentésére szokták használni. Az arany közép- és hosszú távú értékállóságát példájaként említhető, hogy a Ford T-Model ára 1909-ben 45 uncia aranynak felelt meg. Napjainkban 45 uncia arany árán egy jól felszerelt Shelby Mustang GT500-ast vehetnénk.

Manapság is jól teljesít az arany hozama, ami a népszerű devizakereskedés mellett akár hosszabb távú befektetésre is alkalmas. Az alábbi charton az arany árfolyamának 2000 óta tartó növekedését hasonlíthatjuk össze a vezető részvényindex, az S&P500 árfolyamának alakulásával.

Egyre népszerűbb az aranyfedezetű devizakereskedés
A Dollár Index (kék) és az Arany árfolyama

Kiknek ajánlott?

Aranyfedezetű számlát azoknak érdemes nyitni, akik minimális költségek mellett szeretnének tőkeáttétel nélkül aranyba fektetni. Ellentétben fizikai arany vásárlásával, aranyszámla esetében nem kell számolnunk a szállítási, tárolási költségekkel. Az aranyszámla tulajdonosoknak lehetőségük van arany alapon történő deviza és részvénykereskedésre is.

Hogyan vehető igénybe?

Aranyszámlák számlanyitási és számlavezetési díj nélküli MetaTrader4 számlaként kerülnek megnyitásra. Minden Admiral.Pro, Admiral.Standard és CFD.Trader számlával rendelkező ügyfél ingyenesen igényelheti.

Admiral.Standard számla már 10 dollár betét elhelyezésével nyitható, közel 70 termékkel kereskedhet automatikus, akár 1:500 tőkeáttétellel. Az Admiral.Standard számlán történő összes kereskedés teljesen jutalékmentes.

Az Admiral.Pro számlával közvetlen hozzáférést kap a befektetési bankokkal - Morgan Stanley, City Bank, USB - történő ECN kereskedéshez. Az Admiral.Pro számlát megbízások azonnali teljesítése - NDD (No Dealing Desk), a devizapiacokon elérhető legkisebb, akár 0,1 pip mértékű spreadek és a 0,004%-os jutalék teszi igazán vonzó célpontjává a kereskedőnek.

Az Admiral.CFD számla több mint 3000 termék kereskedését teszi lehetővé kedvező költségek mellett. Kereskedjen akár Facebook, Apple, Google vagy hazai részvény CFD-kel, mint például OTP vagy MOL.

Tudjon meg még többet az aranyfedezetű devizakereskedésről, az Admiral.Pro, a Standard és a CFD számlákról az Admiral Markets weboldalán, vagy munkaidőben a 06-1-700-1000-es telefonszámon.

Ismerje meg az Admiral Markets-et

Az Admiral Markets AS az Európai Unió területén befektetési és brókeri engedéllyel rendelkező vállalat, mely az európai pénzügyi törvényeknek és a legújabb Pénzpiaci Direktívának (MiFID) megfelelően végzi tevékenységét.

Minden Admiral Markets ügyfél egyben tagja az Admiral Club-nak, ahol kereskedési forgalmuk után kapott bónusz pontokat értékes nyereményekre es ajándékokra válthatják be.
Az Admiral Markets tesz ügyfelei sikeres kereskedésért. Személyre szabott képzési lehetőségeket, ingyenes gyakorlati szemináriumokat és tanfolyamokat kínál meglévő és leendő ügyfeleinek.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker