Prémium

Válság után új erővel (x)

Portfolio
Miért elengedhetetlen egy sikeres cég életében a megfelelő marketingtevékenység? Hogyan terjeszkedjünk külföldön? Miként tudtak alkalmazkodni és megújulni a válságot nemcsak túlélt, de alatta is sikeresen tevékenykedő vállalatok? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ az AIESEC szervezésében 2010. december 16-án megrendezésre kerülő "Lehetőségek, Sikerek, KKV-k" című konferencia.
Nehéz időszakon van túl gazdaság, ám a lassan lecsengő, hatásait még mindig éreztető válság pozitív változásokat is produkál a piac szereplőinek körében. A krízis hatására a válság által leginkább sújtott KKV szektorból kikerülő hazai cégek sokkal nyitottabbá váltak a kívülről jövő megoldásokkal és tanácsokkal szemben, az egyre éleződő küzdelem közepette pedig a korábbinál is jelentősebb szerephez jutott az innováció és a hatékonyabb működést szolgáló tevékenységek. A most megrendezésre kerülő konferencia legfőbb célja is a hazai kis- és középvállatok versenyképességének további erősítése. Az előadások kiemelt témái ennek kapcsán a marketing és a külkereskedelem lesznek, továbbá hazai cégek sikertörténeteit is meghallgathatják a résztvevők. A rendezvényen a gazdasági élet olyan szereplőivel ismerkedhetnek meg, akik a kedvezőtlen külső körülmények ellenére is képesek voltak valamilyen formában többet és jobbat nyújtani.

Válság után új erővel
Az ellátogató vendégek többek között az este fővédnökének, dr. Parragh Lászlónak, az MKIK elnökének, Mezriczky Lászlónak, a Magyar Reklámszövetség elnökének, valamint Wolf Gábornak, a Marketing Commando alapítójának előadásait élvezhetik.

Az esemény 2010. december 16-án kerül megrendezésre a Budapesti Corvinus Egyetem díszelőadójában 14 órától. A konferencián történő részvétel díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztráció szükséges hozzá. További információt a http://www.kkvkonferencia.aiesec.hu című honlapon találhatnak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker