Prémium

Profi segítség a tőzsdei kereskedésben már 10 eurótól (x)

Portfolio
Egy tőzsdei ügyletünk nyereségét vagy éppen veszteségét két dolog határozza meg: a beszállási pont és a kiszállási pont. Ahhoz, hogy minél sikeresebbek legyünk a kereskedés során, tőzsdei információkra kell támaszkodnunk. Késleltetett tőzsdei árfolyamokhoz a legtöbb valamirevaló honlapon hozzájutunk, ugyanakkor a késleltetett árfolyamokkal éppen a lényegről maradunk le - valós idő kell!


Profi segítség a tőzsdei kereskedésben már 10 eurótól
Abban, hogy valós idejű adatra van szüksége annak, aki aktívan tőzsdézik, egyetértés van a piacon. De mire van még szükségünk a döntéshozatal során? Valaki az aktuális hírek alapján dönt, mások különféle technikai elemzési stratégiákat alkalmaznak. A TeleTrader Professional (díjmentes demo itt) egy grafikonrajzoló és döntéstámogató szoftver, amelyben egyrészt számos tőzsde real-time árfolyama elérhető, továbbá rendkívül sok olyan funkciója van, amely a tőzsdézők döntéshozatalát támogatja.
  • A szoftver egyik fő funkciója a technikai elemzésekszéles tárháza. A program több mint200 indikátorttartalmaz, valamint a gyertyaalakzatok felismerésére is képes, így nem kell minden egyes gyertyát a technikai elemzési kislexikonnal végigvizsgálni, ha például egy "dark cloud" vagy "eveningstar" formációt akarunk megkeresni - a szoftver automatikusan jelzi ezeket.
  • A grafikonrajzolási funkciók(pl. trendvonal, Fibonacci szintek, stb.) nagyon kényelmesen használhatók és ráadásul hajszálpontosak (billentyűparanccsal a gyertyához illeszthető).
  • Egy másik rendkívül hasznos funkciója a terméknek, hogy riasztásokatlehet beállítani célárfolyamra, kulcsszavakra hírekben, sőt indikátorokra is (pl. RSI indikátor túlvett/túladott tartományba kerül). A riasztást lehet pop-up, hangjelzés és/vagy email üzenetként beállítani.


Profi segítség a tőzsdei kereskedésben már 10 eurótól
A szoftverről általánosságban elmondható, hogy számos kényelmi funkciójavan, és rendkívül jól testreszabható.

  • Az egyes ablakokat például egymáshoz lehet hivatkozni (linkelni). Mit is jelent ez? Ha összeállítottunk egy árfolyamlistát (saját figyelőlista), akkor egy vagy akár több grafikont, egy ajánlati könyvet és egy kötéslistát összekapcsolhatunk az árfolyamlistával, és mindenhol az az instrumentum látszódik, amelyre az árfolyamlistába kattintunk. Ez azért hasznos, mert így egy felületen egy kattintással áttekinthetjük a figyelt instrumentumokat.
  • A grafikonokra elmenthetünk sablonokat, azaz rátehetjük a kedvenc indikátorokat, átszínezhetjük, stb., és ha sablonként elmentjük, többé nem kell a beállításokkal bajlódni, mert az elmentett sablonnal megnyithatjuk bármely instrumentum grafikonját.

Portfolio.hu olvasók számára feltűnhetett, hogy egyes cikkekben is TeleTrader Professional szoftverrel készült a grafikon, ugyanis a Portfolio.hu elemzői is ezt használják.

2010.12.31-ig az új előfizetők most a széleskörű nemzetközi adatokat tartalmazó TeleTrader Professional RTcsomagot 75 EUR alapdíj nélkül kapják meg 3 hónapig. Ehhez nem kell mást tenni, mint ide kattintani és minimum 10 EUR értékben előfizetni valós idejű árfolyamokra.

Aki még előtte szeretne jobban megismerkedni a szolgáltatással, regisztráljon itt a 28 napos demo hozzáférésre, és próbálja ki késleltetett BÉT árfolyamokkal a TeleTrader Professional grafikonrajzoló és döntéstámogató szoftvert.

Sikeres kereskedést kívánunk!
(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker