Prémium

A bérlők is örömmel üdvözölték a Mammut I. felújítási terveit (x)

Portfolio
Bár a Mammut I. felújítását a bérlők is örömmel konstatálták, az ötlet az tulajdonos-üzemeltetőtől indult. Az épület műszaki állapota szerkezetileg hibátlan, működési szempontból kifogástalan, de a közterületek megjelenése nem újszerű, nem látványos, nem divatos. A A bérlők is örömmel üdvözölték a Mammut I. felújítási terveitfelújítással egy stílusváltás a cél, az, hogy a látogatók azt érezzék, mintha egy "új" Mammut I.-be érkeztek volna.
A Mammut I. bérlői között éppúgy megtaláljuk a nagy nemzetközi divatmárkákat, mint a kicsi, akár családi vállalkozásként üzemeltetett butikokat, üzleteket. A boltok között abban a tekintetben azonban nincsen különbség, hogy tulajdonosaik, menedzsmentjük örömmel üdvözölte a Mammut ZRt. vezetőinek döntését, miszerint az idén egy 750 M Ft-os beruházás keretében látványosan megújítják a házat.

A Mammutban a tavalyi és idei év visszaesése sokkal kisebb mértékű volt, mint más fővárosi plázákban. Az elmúlt évi 7,5 %-os visszaesést mára sikerült ellensúlyozni, mert az idén tavasszal újra növekedni kezdett a ház forgalma. Köszönhető ez a kiváló lokációnak, a jó bérlői mixnek, és nem utolsó sorban a sok évnyi professzionális üzemeltetési és marketing munkának, melynek eredményeként a bevásárlóközpont mára az egyik legnépszerűbb lett a városban.

A bérlők is örömmel üdvözölték a Mammut I. felújítási terveit
Az évi 110-120 M Ft-os felújítási és műszaki karbantartási költségkeretek eddig biztosították, hogy a mára már 12 éves Mammut I. folyamatosan, fennakadások nélkül, zavartalanul működjön. Az idén induló ráncfelvarrási munkálatokat a belső terek vizuális megújulásának igénye sarkallta inkább. A ház a tervek szerint új oszlopokat, álmennyezetet, burkolatokat, mozgólépcsőket és panoráma liftet kap. Látványosan átalakul az átrium és a bejáratok. Modern bútorok, korszerű világítás és szellőztetés, érintőképernyős információs rendszer és egységes cégérek kerülnek a folyosókra, és a mára már szimbólummá váló szökőkút mellé 3 újabb épül Mammut I.-ben.

A bérlők is örömmel üdvözölték a Mammut I. felújítási terveit
A felújítást koordináló üzemeltetői csapat garantálta a bérlőknek, hogy a munkálatok a napi szintű működést egyáltalán nem zavarják majd. Az átalakítás épp azért lett

A bérlők is örömmel üdvözölték a Mammut I. felújítási terveit
két évesre ütemezve, hogy ezzel az elhúzódó megvalósítással biztosítsák - többnyire éjszakai munkavégzéssel - hogy a reggeli nyitásra senki se érezhesse az ezzel járó kellemetlenségeket, zajt vagy piszkot. A ház minden reggel tisztán, kellemes környezettel várja a látogatókat.
A terveket ugyanaz a Vámossy és fiai építész iroda készítette, aki annak idején az eredeti épület tervezésében is részt vett, így pontosan ismeri a ház adta lehetőségeket, annak gyengéit vagy kihasználandó erősségeit. A pontos költségvetést, az ütemterveket és az építészeti elképzeléseket dr Vígh Gábor, a Mammut ZRt. vezérigazgatója ismertette a bérlőkkel egy erre az alkalomra összehívott fórumon. A prezentációt meghallgatva több bérlő is kifejezte örömét, támogatásáról biztosította a vezetőséget, sőt többen jelezték, hogy biztosak benne, hogy a felújítás mérhető forgalom és értéknövekedést jelent majd üzletük számára.

További érdekességek, és aktuális információk a http://www.mammut.hu weboldalon olvashatók.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek...

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker