A Grey Goose-szal együtt töltött pillanatok azok, amelyekben bármelyik filmszínész mellékszereplővé változik
![' title='](http://www.portfolio.hu/img/upload/2009/09/voc.jpg)
A Grey Goose vodka nemcsak a felső tízezer, de a szakma elismerését is kivívta. Már a gyártás első évében, 1998-ban elnyerte a Chicago-i Ital Tesztelő Intézet (Chicago Beverage Testing Institue) "best tasting vodka" címét. Ugyanebben az évben odaítélték neki a szeszesitalok Oscarját, a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina
![' title='](http://www.portfolio.hu/img/upload/2009/09/c.jpg)
Az italt már származási helye is a legkülönlegesebbek közé emeli, hiszen a világ egyik leggazdagabb
gasztronómiai tradíciókkal büszkélkedő vidékén, a francia Cognac régióban készítik. Az ital a Franciaország kenyérkosarának is nevezett területen termesztett búzából és a Massif Central hegyeinek kristálytiszta forrásvizéből készül a Grey Goose pincemesterének felügyelete mellett. A forrásvizet a Champagne mészkövei szűrik át. Az öt lépésből álló lepárlási folyamat végén a forrásvízből és a búza aromájából megszületik az a lágy, selymes mandulás íz, amely a Grey Goose-t a legfinomabb prémium vodkává emelte. Ez a különleges, sármos francia egy csapásra meghódította a világot...
(x)