Prémium

HVB Üzleti Hitelkártya- Szabadon tervezhető,rugalmas fizetési lehetőség vállalatoknak (x)

Portfolio


' title='
Manapság nemcsak magánszemélyként, de az üzleti életben is érdemes kihasználni a hitelkártya nyújtotta kényelmet és annak előnyeit. A vállalati hitelkártyáról Hemberger Andrást, a HVB Bank termékfejlesztési főosztályvezetőjét kérdeztük.

Kinek ajánlja a vállalati hitelkártyát?
A HVB Üzleti Hitelkártyát olyan vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak ajánljuk, amelyek mindennapi üzletmenetében előre nem tervezett kiadások merülhetnek fel példuául utazások során, vásárlásnál vagy áru beszerzésekhez kapcsolódóan. Ezeket a költségeket a HVB Üzleti Hitelkártyával a rendelkezésre álló hitelkeret erejéig könnyedén és a cég egyéb pénzügyi erőforrásainak igénybevétele nélkül lehet kiegyenlíteni.

Hol használhatjuk a vállalati hitelkártyát?
A HVB Üzleti hitelkártyát a MasterCard logo-val ellátott elfogadóhelyeken, a világ minden táján, a nap 24 órájában használhatják a cég munkatársai.

Milyen előnyöket biztosít számunkra a vállalati hitelkártya használata?
A HVB Üzleti Hitelkártyával a 30 napos elszámolási időszak alatt, bármikor szabadon költhetünk a rendelkezésre álló hitelkeretünk terhére. Igazán kedvezővé teszi a használatot, hogy az ezt követő, 15 napos türelmi időszak végéig a vállalkozásnak csak a minimum visszafizetendő összeget kell törlesztenie, a további fennálló kihasznált keret esetében szabadon választhatja meg törlesztésének ütemezését és összegét. További jó hír, hogy akár 45 napig kamatmentesen használhatjuk vásárlásaink során a vállalati hitelkártyánkat, amennyiben a cég a teljes tartozás összegét, azaz a kihasznált hitelkeretet és a felmerülő díjakat a türelmi időszak végére visszafizeti.
Milyen nagyságú hitelkeret állhat rendelkezésünkre?
A hitelkeret meghatározása a hiteligénylő nettó árbevétele alapján történik. A minimális hitelkeret összege 250.000 forint, de nagyobb árbevétellel rendelkező cégek esetében ez akár a 10 millió forintot is elérheti. További előnyt jelent, hogy a gyors és egyszerűsített hitelbírálatot követően a felhasználható hitelkeret akár pár munkanapon belül folyósításra kerülhet. A hitelkerethez korlátlan számú üzleti hitelkártya igényelhető, akár a vállalkozás összes munkatársa részére. Az egyes hitelkártyákhoz kapcsolódó havi költési limiteket egyedileg is beállíthatjuk, így a teljes hitelkeretet a várható költések arányában meg lehet osztani a cég mindazon munkatársai között, akik használhatják a kártyát. Igazán kényelmessé az teszi a használatot az is, hogy a hitelkeretet elegendő csak egyszer igényelnünk. Ezáltal a hitelkeretből felhasznált, de már visszatörlesztett összeget a cég újra és újra szabadon használhatja.

Milyen további előnyöket biztosít még a HVB Üzleti Hitelkártya használata?
Tervezhetővé válnak a költéseink is, ugyanis a számlakivonat segítségével a vállalkozás pontosan nyomon követheti az adott időszakban munkatársai által végrehajtott vásárlásokat és készpénzfelvételeket. A cégén belüli elszámolás megkönnyítésére a HVB Bank az egyes hitelkártyákkal végrehajtott tranzakciókról - igény szerint - a vállalkozás munkatársai részére is külön kivonatot küld saját költéseikről. A kártyahasználat biztonságának növelését, valamint a költések folyamatos nyomon követését SMS szolgáltatásunkkal biztosítjunk: szöveges üzenetek formájában azonnal értesítést küldünk a hitelkártyákkal történt tranzakcióikról. További előny a sok közül még, hogy a sokat utazó munkatársak a HVB Üzleti Hitelkártyához kapcsolódó kiemelt, a világ bármely országára érvényes utazási-, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást és asszisztenciaszolgáltatást is igénybe vehetik. A biztosítás díját az éves kártyadíj tartalmazza. A biztosítás automatikus, így utazáskor külön aktiválásra sincs szükség.

Amennyiben a HVB Bank Üzleti Hitelkártyával kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük hívja a HVB Telefonbankot a 06-40/50-40-50-es telefonszámon, vagy látogasson el a www.hvb.hu weboldalunkra. Fiókjainkban kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére.
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123