Prémium

Tartsa alacsonyan flottaköltségeit! (x)

Portfolio


' title='
A költségcsökkentés receptje egyszerű: béreljünk egy 1.4-es, 5 ajtós, kitűnő felszereltségű Fiat Grande Puntót a Thrifty-nél, havonta mindössze 99 000 Ft+áfa flottabérleti díjjal, aztán élvezzük a cég szolgáltatásait, és a tartós bérlet előnyeit. A Thrifty most ráadásul egy római repülőúttal és szállással is megajándékozza ügyfeleit.

A kormány megszorító intézkedései a cégeket is arra kényszerítik, hogy alaposan átgondolják költségvetésüket, és ahol lehet csökkentsék kiadásaikat. Ma már a legtöbb szakember egyetért abban, hogy a cégautó megvásárlása helyett célszerűbb tartós bérleti szerződést kötni olyan cégekkel, amelyek jelentős flottavásárlóként különleges kedvezményeket tudnak elérni a márkakereskedőknél, így kedvező bérleti díjat állapíthatnak meg.

Ha egy cég a bérlet mellett dönt, felszabadul az a kezdőtőke, amit a cégautók vásárlására fordítottak volna. Hússzú távú bérlet esetén a teljes bérleti díj költségként számolható el, az áfa pedig visszaigényelhető. A fenntartási költségek is kedvezőbbek, hiszen ezeket beépítik a bérleti díjba, így szintén elszámolhatók költségként, az áfát tartalmazó elemek után pedig a bérlő áfa-levonással élhet. A költséghatékony flottamenedzsmentnek köszönhetően a cégmérleg javulni fog, a nyereségmutatók pedig kedvezőbbek lesznek. A Thrifty ajánlata azért rendkívül kedvező, mert a bérleti díj tartalmazza a kötelező és casco biztosítást, a teljesítményadót; az amortizáció, az adminisztráció, a szervizelés és karbantartás költségeit, az autómentés, valamint a 24 órás assistance szolgáltatás díját. A szerződés különböző kiegészítéseket is magába foglal, a bérbeadó csereautót, autópálya matricát, és igény szerinti gumiabroncsokat is biztosít.

99 000 Ft+ áfá-s havi bérleti díjért tehát egy kényelmes és gazdaságos Fiat Grande Puntóval intézhetjük céges ügyeinket. De milyen is lesz az új munkahelyünk? Vessünk egy pillantást a felszereltségre: ABS, 6 légzsák; ködfényszóró, távirányítós központizár; elektromos szervokormány, manuális klíma, elektromosan működtethető ablakok, elektromosan állítható, fűthető külső tükrök, állítható bőrkormány és vezetőülés, kormányról vezérelhető CD-s rádió. A lista láttán nyugodtak lehetünk biztonságunk és kényelmünk felől, a vezetés élménye pedig garantált lesz.

Élményekben nem lesz hiány, hiszen a Thrifty még egy nagylelkű gesztussal kedveskedik ügyfeleinek. A fárasztó üzleti utakat egy római vakációval pihenhetjük ki. Az örök városba az Alitalia légitársasággal repülhetünk el, a Thrifty ingyenes, Budapest-Róma-Budapest vonalra szóló repülőjegyével, a városnézés fáradalmait pedig luxus körülmények között pihenhetjük ki a Boscolo Hotels római szállodájában, ahol két éjszakát tölthetünk el a Thrifty költségén. Költségcsökkentés és cégautó bérlés esetén tehát mindenképpen gondoljunk a Thrifty-re. Az okos döntést követően aztán biztos úton haladhatunk céljaink felé.
www.dollarthrifty.hu
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123