Prémium

Új szoftver a TRINITY Consulting palettáján: TRIASBroker (x)

Portfolio


' title='


' title='
A TRINITY Consulting Zrt. kifejlesztette a TRIAS termékcsalád legújabb tagját a TRIASBroker rendszert, mely az értékpapír kereskedői feladatok ellátását támogatja az ügyfélmegbízások felvételétől, az elektronikus tőzsdei elszámolásokon keresztül az adatszolgáltatási kötelezettségek ellátásáig. A TRIASBroker rendszer segítségével mind a független brókercégek, mind a brókeri funkciókat is ellátó pénzintézetek ezirányú tevékenységüket teljes mértékben támogatni tudják. Az új bróker rendszerrel kiegészülve a TRIAS termékcsalád (Asset, Fund, Real-Estate, Custody, Treasury, Insurance, Pension, Health, Private Banking) a befektetési piac szereplőinek tevékenységét felöleli, a back-office funkcióktól a front-office feladatok támogatásáig.

A TRIASBroker rendszer fejlesztésénél elsődleges szempont volt a több mint egy évtizedes tapasztalaton alapuló termékszemléletű fejlesztési politika alkalmazása. A többi TRIAS szoftverhez hasonlóan nem egy keretrendszer került felépítésre - mely az implementáció során paraméterezendő fel - mely jelentősen meglehetősen megnöveli a bevezetési időszak hosszát, és ezáltal a bevezetés költségeit, hanem egy "féldobozos" termék készült el, mely egy lényegesen gyorsabb bevezetési időszak alatt illeszthető a konkrét ügyféligényekhez. Ez a fejlesztési és bevezetési metodika alapjaiban tér el a mai magyar befektetési piacon alkalmazott brókerrendszerekéhez képest. A bevezetés átfutási idejének rövidülésén, a bevezetési költségek csökkenésén túl alacsonyabb a TRIASBroker rendszer supportigénye is, mely szintén elősegíti a költségek optimalizálását.

A fejlesztésekkel kettős célt kíván elérni a TRINITY:

  • A hazai brókercégeknek és brókeri tevékenységet ellátó pénzintézeteknek egy a mai kor követelményeinek megfelelő rendszert elérhetővé tenni.
  • A TRINITY regionális üzletpolitikájával összhangban, a környező országok piacaira egy teljes befektetési spektrumot támogató termékportfóliót bevezetni.
A TRIASBroker rendszer bevezetésével kapcsolatos első pilot-projekt folyamatban van, továbbá több piaci szereplő számára bemutatásra került a rendszer. Az eddigi visszajelzések alapján elmondható, hogy az ebben a piaci szegmensben újdonságnak számító termékközpontú fejlesztési stratégia alkalmazása pozitív fogadtatásban részesült.

A TRIASBroker rendszerrel kapcsolatban további információk érhetőek el, illetve bemutató szervezésére vonatkozó igények adhatók le a következő elérhetőségeken:

Zoltan.kubovics@tcrt.hu
06-1-430-3914
www.trinityconsulting.hu
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123