Nem fogsz hinni a szemednek: ennyi mindent kínál az új Signature PRO!
Gazdaság

Nem fogsz hinni a szemednek: ennyi mindent kínál az új Signature PRO!

Portfolio
Az elmúlt hónapokban gőzerővel dolgoztunk azon, hogy továbbfejlesszük és még jobbá tegyük előfizetői szolgáltatásainkat. Ebben a munkában érkeztünk most fontos állomáshoz, melynek eredménye többek között, hogy új szolgáltatásokat vezetünk be Signature előfizetőink számára, mindezt úgy, hogy az előfizetés díja nem változik. Meglévő előfizetőinknek semmi dolguk nincs, ők eleve megkapják a mostantól Signature PRO csomag összes előnyét, egyúttal olvasóinkat csatlakozásra buzdítjuk.

Megérkezett a gyorsítópálya: mindenki számára elérhető a Signature PRO előfizetés

Megújítottuk Signature névre hallgató előfizetési rendszerünket. Eddig a Signature előfizetői csomag ezeket a szolgáltatásokat tartalmazta:

  • Hozzáférsz csak előfizetőknek szóló cikkeinkhez
  • Eléred a Portfolio cikkarchívumát
  • Feliratkozhatsz prémium hírleveleinkre
  • Meghívást kapsz rendszeres online klubjainkra
  • Havi 3 előfizetői cikket elküldhetsz barátaidnak

Mostantól ezt a csomagot Signature PRO néven érhetik el az előfizetni szándékozó olvasóink. A névváltás azonban csak a kezdet, a PRO előfizetés keretében ezeket az új szolgáltatásokat is élvezhetik az előfizetők:

  • Portfolio Financial Terminal testreszabhatósága
  • Tőzsdei (BÉT) kötéslista letöltése
  • Hozzáférés a Signature Pro elemzésekhez
  • Signature bird áron történő vásárlási lehetőség a Portfolio konferenciáira.
  • Díjmentesség a Portfolio Trader Tanácsadó Központ ügyfeleinek* (Azon új ügyfelek számára, akik Portfolio Online Tőzsde értékpapírszámlát nyitnak, elfogadják a tanácsadói hozzájárulási nyilatkozatot, és a számla hó végi állomány értéke nem megy 10 millió forint alá.

Mindez most ugyanúgy, mint eddig: havi 2490 forintért, éves szinten pedig 29 845 forintért érhető el megújuló előfizetésként. Vagyis

ugyanazért a pénzért még többet adunk, és ennek még nincs vége!

Mindenkinek van ajánlatunk

Hitvallásunk, hogy mindenkinek előnyös, ha pénzügyi-befektetési-üzleti döntéseiben megalapozottabb döntéseket tud hozni. A Portfolio egyedi tartalmaival, üzleti rendezvényeivel, podcast és videós formátumaival ehhez járul hozzá. Ennek a stratégiának az új eleme a Signature BASIC előfizetői szolgáltatásunk, mely egy sokak számára elérhetőbb előfizetői tartalmat hoz be.

A BASIC csomag tartalma:

  • Portfolio Financial Terminal testreszabhatósága
  • Tőzsdei (BÉT) kötéslista letöltése 1 hónapra visszamenőleg
  • Portfolio cikkarchívum hozzáférés 1 évre visszamenőleg
  • Hozzáférés havi 3 db Signature Pro elemzéshez
signature csomagok
Forrás: Portfolio

Célunk, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, amivel olvasóink segítségére lehetünk az üzleti, gazdasági döntéseik meghozatalában. Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van az új szolgáltatásokkal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére az ugyfelszolgalat@portfolio.hu email címen.

Egyedi elemzéseink

Signature szolgáltatásunk gerincét továbbra is a sehol máshol nem elérhető elemzéseink, cikkeink adják. Ezek közül most kivételesen néhányat elérhetővé tettünk mindenki számára.

  • Bod Péter Ákos néhány héttel ezelőtt megjelent írásában azt vizsgálta, hogy milyen tényezők alakítják a forint árfolyamát, és milyen következményei vannak annak, hogy az ország saját valutával rendelkezik. A forintvaluta rajtunk ragadt, és belátható ideig meg is marad – noha szuverenitási kellékként nehéz díszpódiumra állítani. Spekulatív támadásnak könnyen célpontjává válhat, a hazai tőkemenekítés sem zárható ki. Viszonylagos belső értékállóságának megőrzése nehéz és igen költséges feladat a jegybankon, amint azt az MNB 2022-2023-as meghökkentő eredményadatai jelzik is. A forint külső értékét pedig jórészt a magyar hatóságok befolyási körein kívüli tényezők alakítják - írta a volt jegybankár.
  • Korábban Madár István, a Portfolio vezető makroelemzője írt arról, hogy milyen érdekességek fedezhetőek fel a történelmi rekordokat döntögető külkereskedelmi többletünk mögött. Az energiaárak alakulása már egyáltalán nem játszik szerepet a külső egyensúly szakadatlan javulásában, és hogy a belső kereslet élénkülése egyelőre nem látszik az importadatokban - áll az elemzésben.
  • Elkészítettük nemrégiben szokásos éves elemzésünket a legnagyobb hazai magánegészségügyi szolgáltatók legutóbbi üzleti teljesítményéről. Ezek szerint a recesszió, valamint a reálbérek csökkenése ellenére stabil árbevételnövekedést könyvelhettek el a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók 2023-ban. Az általunk követett 28 társaság közül, amelyek közzétették 2023-as számaikat, csak kettő esetben volt látható árbevétel-csökkenés. A 30 legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató cég 170 milliárd forintos érbevételt ért el 2023-ban. Négy év alatt tehát 2,5-szeresre nőtt a legnagyobb privát cégek piaca. 
  • Arról is írtunk Signature-elemzést, hogy három évnyi esés után első ránézésre jó befektetésnek tűnik a kínai részvénypiac. Arra is rámutattunk, hogy önmagában az alacsony értékeltség még nem ok a beszállásra. Bemutatunk egy gondolkodási keretrendszert, amiben eldönthetővé válik a kérdés.
  • Azt is bemutattuk egy másik cikkünkben, hogy a hozamgörbe mozgása fontos iránytűként szolgálhat a befektetők számára és elmagyaráztuk, hogy átlagbefektetőként miként lehet ezt felhasználni a befektetési döntések során.
  • Rendszeresen közlünk elemzéseket nemcsak konkrét részvénypiaci befektetésekről, hanem különböző devizapárokról is, hangsúlyosan az euró-forint árfolyamának kilátásairól. Július közepén emeltük ki azt, hogy a forint grafikonján megjelent egy érdekes alakzat.

Különleges befektetői klubok

Az elmúlt években több befektetői klubot is szerveztünk online platformon előfizetőinknek, ahová az adott téma legnevesebb szakértőit hívtuk el és adtunk választ a sokakat érdeklő befektetési-üzleti kérdésekre. Ízelítő legutóbbi eseményeinkből:

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
medence fürdő