Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!
Gazdaság

Megújult a Portfolio címlapja: növekszünk, fejlődünk, újítunk!

Ahogy azzal olvasóink is találkozhattak, az elmúlt években folyamatosan bővítettük a Portfolio által követett hírek tematikáját. Új kollégák csatlakoztak szerkesztőségünkhöz, több értékes elemzést és naprakész, fontos anyagot osztunk meg olvasóinkkal. Új rovatok is indultak, aktívan foglalkozunk geopolitikával, biztonságpolitikával, közben a befektetési termékek szélesebb portfólióját fedjük le. Ez a trend vezetett többek között oda, hogy közel 5 év után frissítettük a Portfolio címlapját, cikkoldalait és egyes aloldalait. Célunk, hogy a fejlesztéssel még több hírrel, információval, adattal szolgáljuk ki napi több százezres olvasóközönségünket, és nyissunk új olvasók felé. Amit ígérünk: a fejlődés nem áll meg az idén 25 éves Portfolio-nál.

Mozgalmas év a Portfolio számára a 2024-es. Ennek a folyamatnak az első fontos állomása a címlapunk, cikkoldalunk és minden aloldalunk megújítása. A változások nyomán címlapunk jobban áttekinthetővé válik mindenki számára, a fontos, a népszerű és a friss híreket is azonnal megtalálják olvasóink.

Fontos változás, hogy - azon túlmenően, hogy az egész oldal szélesebb lett a modern elvárásokhoz igazodva - változatosabbá tettük az egész címlapot, a kiemeléseknek köszönhetően egyszerre jobban áttekinthető az oldal és dinamikusabb áttekintést nyújt. A napon belül megszülető számtalan írásunk, elemzésünk, friss cikkeink folyamatosan megtalálhatóak oldalunkon, érdemes ezért az egész címlapot böngészni.

Hangsúlyos pozíciót kapnak a kezdőoldalunkon mostantól a legértékesebb elemzéseink, a Signature cikkeink, melyek előfizetői programunk keretében hozzáférhetőek.

A befektetési döntések meghozatalában, azok támogatásában nem csak elemzéseink, friss cikkeink vannak olvasóink segítségére. Változatlanul elérik a címlapunkról az érdeklődők a legfontosabb árfolyamokat, legyenek azok a devizapiacok, vagy épp a részvénypiacok, kriptoeszközök. A címlapon található árfolyamközpontban minden lényeges információt, azonnali trendet leolvashatnak, de akit még részletesebb árfolyaminformációk érdekelnek, azok számára ajánljuk az egyes befektetési termékek egyedi árfolyampanel oldalait, a devizaárfolyamok követése érdekében a deviza rovat oldalunkat, vagy az árfolyam aloldalunkat.

Felméréseink és tapasztalataink is azt mutatják, hogy a saját területükön a legnevesebb hazai és külföldi szakértők cikkeit tartalmazó On The Other Hand rovatunk is nagyon népszerű olvasóink körében, nem véletlen, hogy kiemelt helyet kapott ez a blokk a címlapunkon. Ahogy néhány héttel ezelőtti cikkünkben ígértük, folyamatosan bővítjük a Portfolio Vélemény rovatát, amely az elmúlt hetekben több gazdasági, közgazdasági, szakmai diskurzusnak is helyet adott.

Ahogyan a Portfolio konferenciái is megkerülhetetlenek a saját területükön, úgy a rendezvényeinket ajánló cikkeink, oldalaink is fontos szerepet kapnak címlapunkon.

Érdemes tehát bennünket követni a jövőben is, megújult címlapunkon mostantól még több értékes elemzés, fontos írás, aktuális fejleményeket követő hírfolyam érhető el.

Címlapkép forrása: Getty Images

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
forint