27 hektáros termőterületével a Holdvölgy messze nem tartozik a Tokaji borvidék legnagyobb pincészetei közé. Üzletstratégiájuk azonban annál érdekesebb: csúcstechnológiával és tudományos háttérrel készítenek borokat a legjobb mádi dűlőkről (Holdvölgy, Nyúlászó, Úrágya, Király, Becsek), amelyeket legalább annyira szánnak a Michelin-csillagos éttermekbe, mint a boltok polcaira, és a befektetők bortrezorjaiba. A Portfolio a cég tulajdonosát, a francia-magyar családból származó Demkó Pascalt kérdezte a tokaji csúcsborokban rejlő piaci és befektetési lehetőségekről, Mád különleges helyzetéről, és arról, miért fontos, hogy folyamatosan, évről-évre jelen legyenek a legjobb éttermek borlapjain.
A rovatvezető már fel is mondott.
Leszállították átvizsgálásra.
Egyszer már sikerült nekik.
Berobban az életünkbe a mesterséges intelligencia.
Eredményt ugyanakkor nem tudtak felmutatni.
Alapvetően jó világ jöhet.
Gyorgyevics Benedekkel, a Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.
Miért csökken a közvetlen külföldi tőkebefektetések volumene?