Hogy lesz egy Tokaji aszú 100 év múlva olyan értékes, mint egy festmény?

27 hektáros termőterületével a Holdvölgy messze nem tartozik a Tokaji borvidék legnagyobb pincészetei közé. Üzletstratégiájuk azonban annál érdekesebb: csúcstechnológiával és tudományos háttérrel készítenek borokat a legjobb mádi dűlőkről (Holdvölgy, Nyúlászó, Úrágya, Király, Becsek), amelyeket legalább annyira szánnak a Michelin-csillagos éttermekbe, mint a boltok polcaira, és a befektetők bortrezorjaiba. A Portfolio a cég tulajdonosát, a francia-magyar családból származó Demkó Pascalt kérdezte a tokaji csúcsborokban rejlő piaci és befektetési lehetőségekről, Mád különleges helyzetéről, és arról, miért fontos, hogy folyamatosan, évről-évre jelen legyenek a legjobb éttermek borlapjain.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Surányi György: ez nem görög csőd, hanem magyar zsákutca
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.