Videó: fontos változásra készülhetnek a Vodafone ügyfelei
Üzlet

Videó: fontos változásra készülhetnek a Vodafone ügyfelei

Portfolio
A nem korlátlan internettel rendelkező díjcsomagokat igénybe vevő ügyfelek nagyságrendileg kétharmada nem fogyasztja le teljes mértékben a mobilnet keretét – derül ki a Vodafone Magyarország adataiból. Erre a piaci helyzetre reagálva a távközlési vállalat megújítja Go díjcsomagjait: lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a fel nem használt adatmennyiséget tovább görgethessék a következő hónapra - jelentették be szerdán Budapesten.

A vállalat a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy a nem korlátlan adatkerettel rendelkező ügyfeleinek kétharmada nem fogyasztja le a díjcsomagjában foglalt adatot. Erre a jelenségre nyújtanak megoldást a szolgáltató görgethető adatkeretet magában foglaló Go díjcsomagjai, amelyeknél a hónap végéig fel nem használt adatkeretet átgörgethetik a következő hónapra a díjcsomagokat igénybe vevő ügyfelek. A magyar piacon egyedülálló újítással az ügyfelek által megvásárolt, azonban fel nem használt adatmennyiség nem veszik el, hanem a következő hónapban is felhasználható.

Mint megtudtuk, a "görgetés" automatikusan elindul, amennyiben legalább 1 megabájt adathasználat történt a tarifában foglalt adatból. Tehát a megmaradt adatmennyiség automatikusan átkerül a következő számlázási időszakra, anélkül, hogy az előfizetőknek ezzel bármi teendőjük lenne. A szolgáltató felhívta a figyelmet arra, hogy csak az aktívan használt kártyák esetén működik a görgetés. A korlátlan RED díjcsomagokat is megújítják: az ügyfelek tarifacsomagtól függően 5GB vagy 10GB adatot havi szinten díjmentesen megoszthatnak egy másik családtagjukkal, ezzel kiegészítve a párjuk vagy gyermekük adatkeretét.

Az ún. görgethető adat bevezetését a Vodafone Magyarország április 5-én egy speciális rendezvénnyel ünnepelte, az eseményen a Portfolio stábja is jelen volt: a szolgáltató munkatársai a vállalat székhelyét adó Budapest ONE irodaház belső udvarán görkorcsolyás világrekordot állítottak fel.

A cikk és a videó megjelenését a Vodafone támogatta.

Címlapkép: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kiderült: Magyarország történelmi méretű segítséget nyújt Ukrajnának
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
bull bear tőzsde