Üzlet

Újra lesz Civic kombi

Portfolio
A Honda elmúlt évtizedes útkeresése után kezdi megtalálni a vélhetően helyes irányt. A fenntartható fejlődés mellett lándzsát törő, továbbra is a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként működő vállalat új termékei formájával, megjelenésével a dinamizmusra is igényt tartó vásárlók, felhasználók kedvében kíván járni.
A Hondára mindig is jellemző volt a mérnöki találékonyság, az innovatív megoldások széles körű alkalmazása, még akkor is, amikor mindez a termékek külső megjelenésén nem volt egyértelműen látható. Szerencsére ennek az időszaknak vége, a mostani, és főleg a közeljövő termékpalettája már más képet mutat. A továbbra is egyedi formatervvel készülő Civic nem csak az 1,6 literes dízelmotor, hanem egy új, kombi kialakítású karosszéria miatt is nagy figyelmet érdemel ebben az évben is. Az újdonság - melynek gyökerei az 1980-as, 1990-es évekre nyúlnak vissza - határozott vonalakkal lép színre, praktikusságához nem férhet kétség, ugyanakkor megőrzi az ötajtós változat karakterét is. A még nagyobb - a most is kapható ferdehátú változat is kategóriája legnagyobb csomagterét kínálja - csomagtér a céges felhasználók számára is új lehetőségeket teremt, az 1,6 literes dízellel kombinálva pedig a gazdaságossága, környezetbarát üzemeltetése sem kétséges.

Újra lesz Civic kombi
A Honda másik idei újdonsága - kombinációja - a már említett 1,6 literes dízel és a CR-V házasítása. A motor elsőkerék-hajtással és manuális váltóval társítva kerül a szabadidő-autóba, a teljesítmény és a gazdaságosság harmóniáját megteremtve a vásárlók számára.

Az 1,6 i-DTEC - Earth Dream - dízelmotor kategóriájának legkönnyebb hajtóműve, így a CR-V kiemelkedő motorerővel, remek úttartással és alacsony fenntartási költségekkel járul hozzá a hatékony közlekedéshez. A CR-V 1,6 i-DTEC forgalmazása 2013 őszén kezdődik.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tőzsde