Műtárgyak a befektetési piacon (x)
Prémium

Műtárgyak a befektetési piacon (x)

PR cikk
Stabil értéknövekedés, biztos befektetés

A befektetők egyre gyakrabban keresnek alternatív eszközöket, amelyekkel diverzifikálhatják portfóliójukat, és védelmet nyerhetnek a gazdasági bizonytalanságokkal szemben. A műtárgypiac ebben kulcsfontosságú szereplővé vált, mivel jól kiválasztott tárgyak esetében az esztétikai érték mellett jelentős pénzügyi megtérülést is kínál. A festmények, antik bútorok, arany- és ezüstékszerek stabil értéknövekedése vonzó befektetési lehetőséget jelent hosszú távon. Ebben a környezetben a BÁV ART Aukciósház és Galéria a hazai piac egyik legmegbízhatóbb szereplője, amely szakértelmével és több mint 250 éves hagyományaival segíti a befektetések sikerét.

BAV_Felvasarlas_202409_1200×628_03_portfolio_cikk

A BÁV ART Aukciósház és Galéria nem csupán a műgyűjtők, hanem egyre inkább a pénzügyi befektetők figyelmének is a középpontjába kerül, akik az infláció ellen keresnek biztos fedezetet. Az aukciósház szakértői pontos értékbecslést végeznek, így segítve az ügyfeleket abban, hogy műtárgyaikat a legjobb piaci áron értékesítsék vagy készpénzért felvásárolják azokat. A BÁV szolgáltatásai nemcsak a vagyonuk gyarapítására törekvő műgyűjtők számára előnyösek, hanem azok számára is, akik örökségükül szerzett vagy költözés során előkerült műkincsek révén szeretnének befektetni.

A befektetési eszközként használt műtárgyak értéke folyamatosan növekszik, különösen olyan időtálló kategóriákban, mint a kvalitásos hazai és külföldi festmények és antik tárgyak. A BÁV ART tapasztalt becsüsei gyakran fedeznek fel különleges darabokat, amelyek akár milliós értéket képviselnek, így a tulajdonosok számára jelentős megtérülést biztosítanak.

Egyszerű és gyors ügyintézés

A BÁV ART különösen nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek kényelmére. Az érdeklődők személyesen és online is elindíthatják az értékbecslést, amely akár fotók alapján is megvalósulhat, ezzel is csökkentve az utazási és szállítási költségeket. Az online elérhető ajánlatkérő felület gyors kapcsolatfelvételt biztosít, és öt munkanapon belül részletes értékbecslést kapnak a tulajdonosok.

A BÁV ART Aukciósház és Galéria egész évben várja a műtárgyakat szakértői értékbecslésre és felvásárlásra, emellett kollégáink 2024. október 4-éig vesznek fel tárgyakat a 84. Művészeti Aukcióra is.

(x) 

Holdblog

Bepillantás a képzelt jövőbe

Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de a jelenlegi trendek alapján nem sok jóra számíthatunk. A klímaváltozás ellen nem igazán teszünk, a műanyaghulladék beterít minket,... The post Bepillantás a k

Holdblog

Apám, a Bitcoint mivel magyarázod?

Vendégünk Szabó Dávid, témáink szerteágazók, szívünk vidám. Jó szórakozást! 0:45       A pénz erózió 13:10     A bitcoint mivel magyarázod, apám? 25:20     És mi van a tö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kemény üzenetek Csányi Sándortól: furcsa a kormány logikája, de ólommal a cipőnkben is jól futunk
Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Banking Technology 2024
2024. november 5.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2024
2024. november 27.
HR (R)Evolution 2024 - Powered by Prohuman & Pénzcentrum
2024. november 13.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
dt űrporgram