A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)
Prémium

A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)

PR cikk
 A mobiltelefonon, asztali számítógépen és tableten is használható Raiffeisen Online Broker szolgáltatás nyerte el a Budapesti Értéktőzsde „Az év hazai részvénykereskedési platformja” díját. Megmutatjuk, mire képes a rendszer!

Nagyon büszkék vagyunk a BÉT Legek díjra, hiszen egy óriási csapat dolgozott azon, hogy egy olyan online kereskedési rendszer jöjjön létre, amelyik könnyen áttekinthető, valós idejű piaci információkat ad, és bárhol használható – mondta Liener Gábor, a Raiffeisen Bank Pénz-, Deviza- és Tőkepiaci Főosztályának vezetője.

A Raiffeisen Online Broker segítségével - a piacok nyitva tartásától függően - a nap 24 órájában lehet a hazai és akár nemzetközi (USA, Németország, Ausztria) tőzsdék részvényeivel, opcionálisan real time árfolyamok birtokában kereskedni. Beállítható automatikus árfolyamfigyelés, beadhatóak piaci, limitáras és stop típusú megbízások. Az értékpapírok múltbeli teljesítményét látványos grafikus felület mutatja be.

A hagyományos csatornákhoz képest kedvezőbb tranzakciós díjakkal használható kereskedési rendszerről minden fontos információt itt gyűjtött össze a Raiffeisen Bank. Egy rövid, online időpontfoglalással is egyeztethető bankfióki szerződéskötés után már indulhat is a kereskedés!

A Budapesti Értéktőzsde több mint húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. Az év hazai részvénykereskedési platformja díjat nyilvános, on-line felhasználói szavazás alapján ítélték oda. 

(x)

Címlapkép forrása: Reviczky Zsolt

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2