A Mosoly Alapítvány terápiás munkája a pszichoszomatikus betegségek területén (x)
Prémium

A Mosoly Alapítvány terápiás munkája a pszichoszomatikus betegségek területén (x)

PR cikk
Szorongás, stressz, depresszió, önsértés, testképzavar… Egyre többször találkozunk ezekkel a problémákkal, amikor gyerekek mentális állapotáról hallunk, olvasunk. A pszichológiai betegségekkel foglalkozó szakemberek és intézmények rendszeresen adnak hírt arról, hogy az utóbbi évek eseményei milyen erős lenyomatot hagytak a most felnövekvő generációban, és ezek pszichésen mennyire megterhelik őket. Így az ezirányú kezelésekre is jelentősen nő az igény, melyet a Mosoly Alapítvány szakképzett terapeutái is egyre nagyobb arányban végeznek.
HV_kep_terapia
Hitka Viki rajza

A több, mint 25 éves Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. Fontos, hogy az egészségügyi ellátás kiegészítéseként legyenek olyan tevékenységek, amelyek segítenek a gyerekek és családjaik lelki jóllétének megteremtésében, hogy minél több család érezhesse azt, hogy nem maradt egyedül ebben a nehéz helyzetben. Éppen ezért a Mosoly Alapítvány hiánypótló pszichés támogatással egészíti ki a súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulási folyamatát. Ingyenesen elérhető művészetterápiás programjaikon a gyerekek kreatív, inspiratív és biztonságos térben tudják feldolgozni a betegségük során megélt tapasztalatokat és érzéseket. Emellett olyan adaptív viselkedésmintákat és megküzdési technikákat sajátíthatnak el, amellyel javulhat az életminőségük és a társas kapcsolataik.

A Mosoly Alapítvány terápiás módszereiről itt olvashat bővebben.

671AA80C-9F94-4684-8589-D5D03F30FCE1

A karácsonyi időszak különösen megterhelő lehet azoknak a gyerekeknek, akik mentális problémákkal küzdenek. Egyre többször találkozunk gyerekek kapcsán is a szorongással, a stresszel, a depresszióval, az önsértéssel, a testképzavarral... Ezekre a növekvő igényekre válaszolva a Mosoly Alapítvány ma már nem csak krónikusan és súlyos beteg gyerekek részére kínál ingyenes Mosoly-terápiás foglalkozásokat, hanem pszichés nehézségekkel küzdőknek is segít a Budapesten, Debrecenben és Pécsett kamaszoknak indított csoportjaikban.

Az Alapítvány 2024-ben is folytatni tervezi a kórházon kívüli személyes és online csoportos foglalkozásait a szorongással, pszichoszomatikus betegségekkel küzdő kamaszoknak. Ezt a törekvést pedig már egy gombnyomással indított utalással is támogathatjuk, hiszen a Mosoly Alapítvány idei karácsonyi kampányában ezeknek a gyerekeknek szervezett gyűjtést, mely itt érhető el.

Portfolio által támogatott tartalom.

(x)

Holdblog

Ahol minden jó, mégis mindenki boldogtalan

Választást tartanak három német tartományban, amelyek az egykori NDK-hoz tartoztak. Ennek apropóján osztja meg Zentai Péter, Zentuccio személyes tapasztalatait az országrészről, ami hiába tart

Holdblog

Jó reggelt, migráció, eltűntél?

Egyre kevésbé foglalkoztatja a hírportálokat az illegális bevándorlás kérdése - főképp hazánkban. Csak hozzászoktunk a témához vagy tényleg eltűntek a migránsok? Egyik válasz sem tükrö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Berobbant a halálos járvány: egy gyors húzással elkerülhető még a katasztrófa
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
recruitech