FONTOS Nem várt helyről jött a hatalmas pofon, ami az ingatlanpiacon is nagy riadalmat keltett
Fél éves átképzés, azonnal alkalmazható tudás a 4iG-tól (x)
Prémium

Fél éves átképzés, azonnal alkalmazható tudás a 4iG-tól (x)

PR cikk
Level1 Tech Academy: garantált munkalehetőség zárja az oktatást.

Nem enyhül az informatikai szakemberek iránti kereslet, erre reagálva indít Level1 Tech Academy néven képzést a 4iG csoport. A leginkább keresett - elsőként SAP üzemeltetői végzettséget adó - feladatkörökbe hirdet hat hónapos oktatást friss diplomásoknak és tapasztaltabb pályamódosítóknak.

Az egyetemen végzettek számára komoly előnyt jelent a képzés végére megszerezhető, elméleti és gyakorlati alapokra épülő piacképes tudás, mellyel a jelentkezők nem feltétlenül rendelkeznek a felsőoktatási intézményből a munkaerőpiacra kilépéskor. A már aktívan dolgozókat pedig a képzés idejét lefedő fizetés és egyéb juttatások, cafeteria és egészségbiztosítás motiválhatják a váltásra.

shutterstock_2141124049

A legkésőbb 2024 végéig megszerzett felsőfokú végzettséggel és megbízható angol nyelvtudással – a német nyelven szerzett tapasztalatok előnyt jelentenek - rendelkező érdeklődők számára az első jelentkezési kör már zajlik, a sikeres felvételi eredmények a kiválasztási folyamat végén, december 15-ig nyilvánossá válnak. A friss diplomások kivételével a részvétel feltétele a legalább 3 éves korábbi munkatapasztalat.

A gyakorlatorientált, de elméleti alapokat sem nélkülöző képzés során a hallgatók – területükön mély ismeretekkel rendelkező mentorok segítségével – aktívan bekapcsolódnak a 4iG projektjeibe, megismerkednek a pozíciójukban felmerülő valódi feladatokkal és kihívásokkal. A hibrid oktatási modellre épülő Level1 Tech Academy helyszíne Budapest, de a résztvevők tapasztalatokat szerezhetnek a távmunka kínálta lehetőségekkel is. A sikeres képzéshez szükséges technikai feltételekről, telefonról és laptopról a cégcsoport gondoskodik.

A fejlődést felmérő, képzést lezáró sikeres vizsgát követően a 4iG csoport garantált munkalehetőséget kínál minden, az előírt követelményeket teljesítő résztvevőnek. Egy éves, határozott idejű, magasabb szintű juttatási csomaggal járó szerződés várja a motivált hallgatókat a cégcsoport nagyvállalati környezetében.

A 4iG csoport kezdeményezése hozzájárul az informatikai hiánypozíciókban szűkösen rendelkezésre álló munkaerő tudásának és munkavállalói számának növeléséhez. A 2024 januárjában induló Level1 Tech Academy kurzusaira várják az önmagukból többet kihozni vágyó, leendő vagy jelenlegi karriert módosító informatikusok jelentkezését.

(x)

Holdblog

Ahol minden jó, mégis mindenki boldogtalan

Választást tartanak három német tartományban, amelyek az egykori NDK-hoz tartoztak. Ennek apropóján osztja meg Zentai Péter, Zentuccio személyes tapasztalatait az országrészről, ami hiába tart

Holdblog

Jó reggelt, migráció, eltűntél?

Egyre kevésbé foglalkoztatja a hírportálokat az illegális bevándorlás kérdése - főképp hazánkban. Csak hozzászoktunk a témához vagy tényleg eltűntek a migránsok? Egyik válasz sem tükrö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Berobbant a halálos járvány: egy gyors húzással elkerülhető még a katasztrófa
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
recruitech