A Rézangyal a házasítás mellett tette le a voksát (x)
Prémium

A Rézangyal a házasítás mellett tette le a voksát (x)

PR cikk
Első megmérettetésén mind a hét nevezett pálinka díjat szerzett
220804 DF Rézangyal13974

Az idei Országos Pálinka-és Törkölypálinka Versenyen a Coca-Cola HBC Magyarország prémium alkoholok portfóliójába tartozó Rézangyal pálinkák óriási elismerésben részesültek: a vállalat által nevezett hét íz egyike arany minősítést kapott, míg a másik három-három pálinka termék ezüst, illetve bronz bírálatot szerzett.

220804 DF Rézangyal13946

Mi is az a blendelt pálinka?

A Rézangyal prémium pálinkái úgynevezett blendelt pálinkák. A blendelés, azaz házasítás egyáltalán nem újkeletű a röviditalok piacán: a legrégebi whisky főzdék már évszázadok óta ezt a módszert alkalmazták, így egy teljesen új, de állandó és harmonikus egységet tudtak létrehozni. Mégis, a pálinka esetében merőben új elképzelés volt ez a módszer.  Pálinka blendelés alatt azt értjük, amikor a fajtaazonos, de különböző eljárással készült pálinkákat meghatározó karakterei és az elérni kívánt végeredmény szerint a megfelelő arányban házasítunk. Egyediségét a gyümölcsfajták különböző jellegzetes illat- és ízharmóniája adja, ami a házasítás után egy teljesen új és izgalmas karaktert eredményez.

220804 DF Rézangyal13957

A blendelés eredményeképp állandó és megbízható minőség nyújtható a fogyasztóknak. Hiszen az időjárás minden évben kénye-kedve szerint alakítja a termelést. A házasítás abban segít, hogy kiküszöböljük a gyümölcstermés ingadozását és lehetővé teszi, hogy évről évre ugyanazt a csúcsminőséget és íz- illatkaraktert élvezhessék a pálinkák rajongói.

220804 DF Rézangyal13955

Hétből hét díjat nyert

A prémium pálinkák alapja a nagy műgonddal válogatott gyümölcs, míg gyümölcsfaj tekintetében nincs megkötés. A Rézangyal készítése során a hagyományos gyümölcsök domináltak, kicsit sem hagyományos receptúrákkal párosítva. Minden gyümölcs jellegzetes illata és ízjegyei fellelhetőek a palackokban, az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkaraktereket párosítva egy egészen új, összetett és különleges élményt nyújt a fogyasztónak.

220804 DF Rézangyal13956

Ezeket a különleges ízeket díjazta az Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny szakmai zsűrije: arany minősítést kapott a Rézangyal Prémium Meggy pálinkája, melynek illatában a magasabb alkoholok szinte elvesznek a meggy zamatos aromái mellett, amitől ez az erős pálinka egy bonbonos, lágy itallá változik. Ezüst minősítést kapott a Rézangyal Prémium Irsai Olivér Szőlő pálinka, a Rézangyal Prémium Érlelt Alma pálinka, amely illatában meglepően erőteljes, friss Golden almát idéz egy kevés fahéjjal és fenyőmézzel. A harmadik ezüst díjas a Rézangyal Prémium Kajszibarack pálinka. Bronz minősítést kapott a Rézangyal Prémium Szilva pálinkája, melynek egyedi illatát selymes csokoládés és karakteres kakaó jellemzi. Ugyancsak bronz minősítéssel díjazták a Rézangyal Classic Barrique Szilva pálinkát és a Rézangyal Classic Feketecseresznye pálinkát, amelynek ízvilágában a csokoládé és a marcipán van jelen.

(x)

Kiszámoló

Ez történt a héten 09.08

Rossz hetet zártak a tőzsdék, az egyik kiváltó ok az Nvidia esetleges trösztellenes feldarabolásáról szóló hír volt, a másik a gyenge amerikai munkaügyi adatok, amik nem is voltak annyira gye

Kasza Elliott-tal

AT&T - elemzés

Egy időben az egyik kedvenc részvényem volt, kereskedtem vele és gyűjtögettem is az osztaléka miatt, de volt egy CEO váltás, és onnantól már nem az én részvényem a T. Osztalékot vágott, le

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, új szuperállampapír: százmilliárdokat tartanak a magyarok egy értelmetlenné vált befektetésben

Vezető modellező

Vezető modellező
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
SPAR_03