20 éves a Next Auto, az egyik legnagyobb hazai flottakezelő (x)
Prémium

20 éves a Next Auto, az egyik legnagyobb hazai flottakezelő (x)

PR cikk
Prémium kiszolgálással és stabil alapokon a közös sikerekért

Az elmúlt két évtized az autóipar szereplőit sikerekkel és mélybe zuhanásokkal egyaránt érintette, komoly szabályozási és fogyasztói igényváltozásokkal tarkítva. A Next Auto ez idő alatt tudta az egyik vezető flottakezelővé kinőni magát a szegmens tisztán magyar szolgáltatói között:

Folyamatosan bővülő, márkafüggetlen flottánkkal mindig igyekszünk az üzleti hatékonyságukat és a dolgozói elégedettséget is javító konstrukciót kínálni partnereinknek"

– osztja meg velünk a növekedés egyik fő motorját Boros Gábor, a Next Auto vezetője.

Kevesen tudják, de a Next Auto a Petrányi Csoport tulajdonosi körébe tartozik.

Petrányi Zoltán, a 2022-es „BÉT50 Sikeres hazai vállalkozás” közé beválasztott Petrányi Autó tulajdonosa elmondta: a cégcsoport közös értékei évtizedek óta iránytűként segítik a fejlődést:

„Bár egy technológiai fókuszú iparágban dolgozunk, nálunk mindig az ember az első. A Next Auto működését is a személyes hangvétel, a stabil és hiteles csapat teszi sikeressé, az üzleti életben nélkülözhetetlen profizmussal és megbízhatósággal fűszerezve.

Ez olyan, területükön élen járó vállalatok számára is meggyőző kombináció, mint a Dreher Sörgyárak Zrt., a Criterion Készpénzlogisztikai Kft., vagy az Auchan Magyarország Kft."

Next20_PR_v1_1500x844-2

What’s Next? – tovább a töretlen fejlődés útján

Boros Gábor:

„Iparági szakértelmünkre, erős hátterünkre és széles portfoliónkra alapozva azon dolgozunk, hogy az elhúzódó újautó beszerzések se jelentsenek elakadást partnereink számára. Nyitunk a KKV szektor és új piacok felé is: a flotta kishaszongépjárműveit rövid távú bérlésre is elérhetővé tettük. Ráerősítünk a prémium ügyfélkezelésre – a telefonos ügyfélszolgálatunk hozzáértő támogatása a hét minden napján, 0-24 órában elérhető. És nem adunk le a rugalmasságunkból, ami nehezebb gazdasági környezetben aranyat érhet.

Elköteleztük továbbá magunkat a flottánk zöldítése felé, olyan flottaújdonságokkal, mint az új ár-érték bajnok MG vagy az elektromos autózás élharcosa, a Nissan. A haszongépjármű kínálatot pedig a teljesen elektromos Ford E-Transit fogja újraírni.”

A cég kezelt autóit egymás mellé állítva a sor már szinte átérne Budapesten - még szerencse, hogy a partnerek autóigényei nem sok sorban állásra adnak lehetőséget. A Next Auto saját és a kínált szolgáltatások határait tovább feszegetve további közös sikereket szeretne mozgásba hozni - zárja gondolatait Gábor és Zoltán.

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Gránit 1