Hogyan védjük meg magánvagyonunkat 2022-ben? (x)
Prémium

Hogyan védjük meg magánvagyonunkat 2022-ben? (x)

PR cikk

Most érdemes vagyoni javakban gondolkodni - Ismerjen meg egy elérhető, biztonságos megoldást, mutatjuk.

Aki felelősen gondolkodik a jövőjét illetően, biztosan feltette már magának a kérdést, hogy mit tehet a magas infláció ellen és hogyan védheti meg a megtakarításait. Tudjuk, hogy a megtakarítások zavaros piacán az emberek biztonságos jövőjük megteremtésére sok esetben nem azt a megoldást kapják, amire valóban szükségük van. Hogy tudják akkor a magánszemélyek megóvni magukat az inflációtól és a pénz elértéktelenedésétől? Most egy kevesek által ismert, különleges megoldást mutatunk be Önnek.

2022. júniusában Magyarországon 11,7% volt az inflációs ráta, ez 2007 óta a legmagasabb érték. Az inflációt tekintik az ország legsürgetőbb problémájának, és lehetséges, hogy az infláció még nem érte el a csúcspontját. Mindeközben az üzemanyag, az energia valamint az élelmiszerárak növekednek a legnagyobb mértékben. A Magyar Nemzeti Bank kamatemelésekkel reagált erre, és júniusban 9,7 %-re emelte az irányadó kamatot, hogy ezzel valamelyest ellensúlyozza az inflációt.

Lássuk, mit tehetünk magánszemélyként, hogy megóvjuk magukat az inflációtól és a pénzünk elértéktelenedésétől.

Az első számú inflációvédelem: Arany - biztos kikötő válságos időkben

Jelenleg számos ok szól amellett, hogy válságos időkben az aranyat és a nemesfémeket használjuk az értékmegőrzés eszközeként. Többek között olyan tényezők, mint a korona-pandémia, a világszintű nyersanyag ellátási nehézségek is társulnak az inflációhoz. Mivel a felsorolt tényezők jövőbeni alakulása nem prognosztizálható pontosan, mindenképpen tanácsos előrelátóan felkészülni, és pénzeszközeink egy részét arany és nemesfémek vásárlásával megóvni az értékvesztéstől.

A megoldás több mint ezer éve ismert, mégis kevesen használják. Sokan hiszik azt, hogy az arany vásárlás csak a gazdagok kiváltsága. Az arany és az ezüst alapvetően védelmet nyújtanak az inflációval és a vásárlóerő csökkenésével szemben, mert az adott fém értéke nem egy valutához kötött, hanem kizárólag a kereslet és a kínálat függvénye. Azt már nagyszüleinktől is hallottuk, hogy akinek aranya van, annak mindig van pénze. Az arany az időtől függetlenül az értékállóság szimbóluma.

AZ ELMÚLT ÉVEK BIZONYÍTJÁK, HOGY MIND AZ ARANY, MIND AZ EZÜST IRÁNT ÉVEK ÓTA EGYRE NŐ A KERESLET. UGYANAKKOR CSÖKKEN A KITERMELT MENNYISÉG ÉS NÖVEKEDNEK A KITERMELÉSI KÖLTSÉGEK. EZÉRT AZ INFLÁCIÓVÉDELEM LEGFŐBB ESZKÖZEKÉNT ELSŐ HELYEN TERMÉSZETESEN AZ ARANY ÁLL. AZ EZÜST ESETÉBEN AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVEKBEN IZGALMAS ÁREMELKEDÉSEKET TAPASZTALHATUNK MAJD, GONDOLJUNK CSAK AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ÉS A NAPELEMEK ELTERJEDÉSÉRE.

Még ha egy csapásra minden normalizálódna és a jövőben már egyik válság sem fenyegetne, az arany és az ezüst akkor is valódi vagyoni értéket képvisel. Ez azt jelenti, hogy esetükben a veszteség kockázata alacsony, és egy bizonyos megtartási idő után jelentős értéknövekedést érhetnek el. Így az arany és ezüst vásárlása és birtoklása, kiváló lehetőség az időskori előgondoskodásra vagy a gyermekek jövőjének biztosítására. Arany és ezüst vásárlásával, Ön befektetőként minden esetben profitál.

Biztonságos arany és nemesfém vásárlás a Golden Gates-el

A nemesfémek beszerzése aligha lehetne egyszerűbb: megbízott partnereink segítségével, Ön elindít a Golden Gates AG-nél egy nemesfém megtakarítási tervet. A megtakarítási terv keretében a befektetők a Golden Gates-nél egyszeri vásárlás vagy  havi részletfizetés mellett, kedvező áron vásárolnak fizikai aranyat, és/vagy ezüstöt. Ezután Ön is hónapról hónapra szemlélheti arany és ezüst nemesfém készlete gyarapodását.

Az arany azonnal az ügyfél tulajdonába kerül, amit hazaszállíttat vagy Európa egyik legbiztonságosabb aranytárolójára bizza az őrzését.

Élvezze a maximális rugalmasságot: A havi vásárlás bármilyen hátrány nélkül szüneteltethető, és a vásárlási összeg bármikor tetszés szerint növelhető. Ha pénzre van szüksége, a készletét bármikor részben, vagy egészben értékesítheti.

Ön is szeretné ezekben a viharos időkben megóvni és gyarapítani a pénzét?

Még ma vegye fel a kapcsolatot a Golden Gates-el.

https://befektetes.aranybiztonsag.hu/

Miért a Golden Gates AG?

A Golden Gates arany és ezüst megtakarítási terveket kínáló, tekintélyes és többszörösen kitüntetett vállalat. A Golden Gates 2012 óta van jelen a német, az osztrák és a magyar piacon, és összesen több mint 32.000 elégedett befektető ügyfelet kezel.

A Golden Gates 2017-2021 között minden évben elnyerte Németország legjobb aranyforgalmazója díjat.

Beste Gold Prize v

A családi vállalat 2022 áprilisában ünnepelte sikertörténetének 10 éves évfordulóját. A jubileumi ünnepség stílszerű keretek között került megrendezésre, és külön erre az alkalomra készült egy 53 kg tömegű, és 650 mm átmérőjű rekord ezüstmedál is!

Ismerje meg Ön is a Golden Gates nemesfém forgalmazó RT!

https://befektetes.aranybiztonsag.hu/

(x)

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1