Prémium

Logisztikai park épül kkv-k számára Biatorbágyon (x)

PR cikk
LOGICUBE Park: logisztikai ingatlanfejlesztés Budapest mellett

Zöldmezős beruházásként indult, azonban egy év múlva már több hazai és nemzetközi vállalkozásnak adhat otthont az 55 ezer négyzetméteres területen megépülő LogiCube Park. A koncepció keretében kiemelkedő műszaki színvonalú és fenntartható logisztikai raktárak mellett irodák is rendelkezésre állnak majd. Az épülő park első üteme a napokban indul, az átadás egy év múlva, 2022 novemberére várható.

logicube

A 21 ezer négyzetméteres hazai fejlesztésként megvalósuló, összesen 8,5 milliárd forintos beruházással megépülő logisztikai létesítmény négy ütemben épül fel. A kivitelezés 2021 novemberében kezdődik, míg az utolsó ütem befejezése 2028-ra várható. A nagyszabású projekt 1 milliárd forintos beruházást jelentő első ütemében 2550 négyzetméter raktárépület, valamint az ehhez tartozó irodaterület megépítése várható. A LogiCube generálkivitelezését a magas mérnöki szaktudással rendelkező, magyar tulajdonosi háttérrel működő Pallér Csarnok Kft. végzi.

Bízunk a park jó adottságaiban, a lokációban, valamint a hazai logisztikai szektorra jellemző keresleti piacban. Kevés olyan logisztikai park található a fővároshoz közel, amely vasútállomás és buszmegálló révén tömegközlekedéssel is megközelíthető. A park magas minőségű tervezése és kivitelezése mellett a teljes körű épület- és műszaki üzemeltetésen, valamint bérbeadáson át minden területen professzionális megoldásokat kínálunk bérlőinknek” – mondta Nagy Olivér, a DEFACTORING Zrt. vezérigazgatója.

Rugalmas kialakítás, kiváló lokáció

A LogiCube Parkon belüli „built-to-suit” fejlesztések, vagyis annak a lehetősége, hogy a speciális bérlői igények a legmagasabb szinten valósulhassanak meg, végig nagy hangsúlyt kapnak a projekt során.

Az épületek hatékony elrendezése és beosztása, amely már a tervezéskor is célunk volt, valamint az ingatlanhoz kapcsolódó alacsonyabb üzemeltetési költségek maximálisan az ügyfelek igényeit szolgálják majd. A park előnye, hogy a rugalmas növekedési lehetőség rendelkezésre áll majd mindenkori bérlőinknek” – tette hozzá Nagy Olivér.

A főként kis- és középvállalkozások számára épülő park kizárólagos bérbeadását a cseh hátterű, kereskedelmi ingatlan-tanácsadásra szakosodott 108 Agency végzi. A modern és fenntartható műszaki megoldásokkal rendelkező parkban 1000 és 7500 négyzetméter között lehet majd raktár- és „A” kategóriás irodaterületeket, valamint belső parkolókat bérelni.

20200212_cam-05_GREEN copy

Biatorbágy logisztikai szempontból ideális helyszín a vállalkozásoknak, hiszen az M1-es autópálya mellett elhelyezkedő LogiCube Park mind a fővárosból és az agglomerációból, mind az M7-es autópályáról és az M0-s körgyűrűről könnyen elérhető. A park tömegközlekedéssel is megközelíthető, sőt vasúti rakodóterület is elérhető a park szomszédságában, Biatorbágy vasútállomáson.

Energiabarát és modern műszaki megoldások

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát és kedvező energiafelhasználású megoldásokra, vagyis hőszivattyús gépészeti rendszerekre, napelemek telepítésére és a hatékony szigetelésért a zöld homlokzat kialakítására. A beruházók célja így egy minden tekintetben energiahatékony logisztikai park létrehozása.

A LED-es megvilágítású raktárcsarnokok 8,5 méter szabad belmagassággal rendelkeznek, a padlózat teherbírása 50 kN/m2-es. Az egyedi igények kiszolgálása mellett tervben van drive-in és szintkiegyenlítő kapu, valamint a következő beruházási fázisban cross-dock jellegű épület megépítése.

Hazai beruházás

A LogiCube-ot építő DEFACTORING Zrt. jelenleg több budapesti irodaházat fejleszt és tulajdonol, bár alapvetően banki követelések vásárlására és kezelésére szakosodott cég.

https://logicubepark.hu

(x)

Holdblog

Mindent a családtámogatási rendszerről

Milyen állami támogatás és kedvezményes hitel érhető el gyermekvállalás előtt álló párok számára? Hogyan kombinálhatók a támogatások és hitelek? Milyen juttatásokkal élhetnek a munká

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egész életében minimálbérre volt bejelentve? Akkor ennyi nyugdíjra számíthat
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Ez is érdekelhet
Gránit 1